Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Ακονίζονται τα μαχαίρια στον Δήμο Ν.Προποντίδας.

γράφει ο  Αl-yet

Ο αριθμός των υποψηφίων δημάρχων στον Δήμο Ν.Προποντίδας έχει φτάσει αισίως τους έξι (6) χωρίς να έχει γίνει γνωστό ακόμη αν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ΚΚΕ 'κατεβάσουν' υποψήφιο.Τα ονόματα που ακούγονται είναι των κυρίων Δ.Ιορδανίδη,Δ.Τσούφη,Α.Παπαγιάννη,Π.Πάσχου,Χ.Σαρόγλου και Γ.Γκιλή.Το ότι δεν θα δοθεί χρίσμα σε αυτές τις εκλογές δίνει την δυνατότητα σε πολλούς ενδιαφερόμενους να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους.Ας δούμε τις υποψηφιότητες αναλυτικά : ....
.. Δ.Ιορδανίδης
Επιτέλεσε δύο τετραετίες Δήμαρχος,δοκιμάστηκε για άλλους πέτυχε για τους περισσότερους όχι,ότι είχε να προσφέρει το έχει προσφέρει.Θέλει να παραμείνει λόγω του 'απογόνου' γιατί αν πάει σπίτι του θα ξεχάσουν τον γιατρό.

Δ.Τσούφης
Γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής και κουμπάρος του Α.Σαμαρά.Πολλοί τον χαρακτηρίζουν ως τον επόμενο Δήμαρχο μιας και έχει καταφέρει να συμπληρώσει σχεδόν το ψηφοδέλτιο του με δυνατά στελέχη που προέρχονται από τις τάξεις του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ.

Α.Παπαγιάννης 

Δοκιμασμένη συνταγή μάλλον λίγο άνοστη.Τώρα που έχει την στήριξη 
της Νομαρχιακής φέξε Μάη μου να φας τριφύλλι.(Μάη είναι οι εκλογές)Όποτε συναντηθείτε έξω, προ εκλογών σας χαιρετάει από χιλιόμετρα,την επομένη των εκλογών δεν σας γνωρίζει.

Π.Πάσχος

Το ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει τον Παναγιώτη(π.ΠΑΣΟΚ,π.ΚΚΕ)(όπου π. Βλέπε ΠΡΩΗΝ). Έπιασε αέρας δυνατός και φυσάει όπου να 'ναι .

Χ.Σαρόγλου

Τον χάσαμε τον Χάρη λόγω Περιφέρειας αλλά θέλει να μας δείξει ότι είναι εδώ, ανακοινώνοντας εδώ και καιρό ότι το ψηφοδέλτιο είναι έτοιμο.

Γ.Γκιλής
Είναι Πρόεδρος εδώ και αρκετά χρόνια του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής δείχνοντας καλά στοιχεία στο έργο του.Πάει να μπλέξει με τα θηρία.

 Θα δούμε πάλι το φαινόμενο, αδέρφια να είναι υποψήφιοι σε διαφορετικά ψηφοδέλτια.
 Περαστικά μας. 


Οι παραπάνω απόψεις είναι του υπογράφων  Αl-yet



Δεν υπάρχουν σχόλια: