Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

ΠΑΟΚ: Διπλή επίσκεψη στη Χαλκιδική (photos)

Δύο παίκτες του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο καλοκαιρινό καμπ του «Δικεφάλου του Βορρά», που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής.

Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Γιαννακίδης και ο Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης επισκέφθηκαν στις εγκαταστάσεις του Yuppi Camp το «PAOK Summer Camp», στο πλαίσιο του προγράμματος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ «PAOK Junior Program». Αμφότεροι ενθουσίασαν τα παιδιά με την παρουσία τους, ενώ συμμετείχαν και σε διαγωνιστικά παιχνίδια.

Ο Μιχάλης Γιαννακίδης μίλησε αρκετή ώρα στα παιδιά του καμπ για τις εμπειρίες του, το πώς ξεπέρασε σοβαρούς τραυματισμούς στο ξεκίνημα της καριέρας του και την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε τη σημασία που έχει ο καλύτερος δυνατός συνδυασμός των επιδόσεων στο μπάσκετ και το σχολείο. Εκτός από τη συμμετοχή του σε παιχνίδια και αρκετά σουτ τριών πόντων έδειξε τις ικανότητές του και ως διαιτητής. Ο Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης, από την πλευρά του, μίλησε για τα πρώτα βήματα της καριέρας του και ενθουσίασε του μικρούς αθλητές και αθλήτριες με καρφώματά του.
 
Δείτε τις φωτό

Δεν υπάρχουν σχόλια: