Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Τα φύκια στις ακτές της Χαλκιδικής θέμα συζήτησης

Το τοξικό φυτοπλαγκτόν, που εμφανίζεται κατά καιρούς σε κάποιες από τις ακτές της Χαλκιδικής όπου υπάρχουν οστρακοκαλλιέργειες, είναι ένα από τα –συνολικά- 11 θέματα συζήτησης του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας.

Στο περιφερειακό συμβούλιο θα ζητηθεί η έγκριση σύναψης προγραμματικής  σύμβασης μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με θέμα  «Παρακολούθηση δυνητικώς τοξικών μικροφυκών στις ζώνες παραγωγής και αλιείας οστρακοειδών της Π.Ε. Χαλκιδικής».
Η συνεδρίαση θα γίνει την Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013, στη 1 μετά το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του  Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη).
Μεταξύ των άλλων θεμάτων που θα συζητηθούν είναι και η τροποποίηση του Προγράμματος Επενδυτικών Δαπανών έτους 2013 των περιφερειακών ενοτήτων Θεσσαλονίκης και Πέλλας, χρηματοδοτούμενου από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (Κ.Α.Π.) και το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε.). 
 
 
 salonicanews.com/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

οτι εχουν τα μισα δικτυα υδρευσης σωληνες αμιαντου δεν λεει κανεις τιποτα,αν τολμουν ας το ψαξουν