Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ Ν.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ



Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Μουδανιών για την Παγκόσμια Ημέρα του Περιβάλλοντος. Στο πλαίσιο του Summer Shopping Festival, που λαμβάνει χώρα κάθε Τετάρτη στην κεντρική πλατεία των Νέων Μουδανιών, ο Σύλλογος κάλεσε μαθητές δημοτικών σχολείων να εκθέσουν τις ζωγραφιές τους με θέμα το περιβάλλον ενώ και στο χώρο της εκδήλωσης τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ζωγραφίσουν με μπογιές και χρώματα που τους παρείχε ο Σύλλογος.

Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στο κάλεσμα του Συλλόγου και έστειλαν τα δικά τους μηνύματα με αφορμή τη χθεσινή μέρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι μεγάλη ήταν και η συμβολή των δασκάλων των δημοτικών σχολείων των Νέων Μουδανιών κατά τη δημιουργία και συλλογή των έργων.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν τα χορευτικά του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Μουδανιών «Ο ΦΑΡΟΣ» και η μουσική συναυλία των Χρήστου Δαλαμπίρα, Δημήτρη Οικονομίδη, Νικολέτας Παπόγλου.




Δεν υπάρχουν σχόλια: