Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Κυριακή 26 Μαΐου 2013

ΠΑΟΚ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα  και θέλει νίκη για να πάρει προβάδισμα στη βαθμολογία των play off, την ώρα που οι Αρκάδες θέλουν να προσπεράσουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Έναρξη δεύτερου γύρου στο μίνι-πρωτάθλημα των play off, με τον ΠΑΟΚ να προέρχεται από «διπλό» στην Τρίπολη και να θέλει ακόμα μια νίκη για να διατηρηθεί στην κορυφή της σχετικής βαθμολογίας αλλά και ήρεμος ενόψει του φινάλε της διαδικασίας. Από την πλευρά του ο Αστέρας, αν καταφέρει να φύγει με νίκη από την Τούμπα θα έχει ανατρέψει την όλη κατάσταση αφού υπό προϋποθέσεις στο τέλος της ημέρας μπορεί να είναι ακόμα και στην κορυφή του πίνακα.

Με 18 στην αποστολή ο ΠΑΟΚ

Ο Γιώργος Γεωργιάδης έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στις στημένες φάσεις κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης πριν από τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, για τον οποίο ανακοίνωσε 18μελή αποστολή. Οι Καμαρά και Έτο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας και εκγύμνασης, και δεν είναι στα πλάνα του Έλληνα τεχνικού. Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Γεωργιάδης ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ

Γλύκος, Χακόμπο, Αποστολόπουλος, Λίνο, Σταφυλίδης, Κατσουράνης, Κουμάλο, Ιντζίδης, Κάτσε, Φωτάκης, Λάζαρ, Ρομπέρ, Λόρενς, Ολίσε, Γεωργιάδης, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης

Χωρίς περιθώρια

Στις δύο προηγούμενες επισκέψεις τους στην έδρα του «Δικεφάλου του Βορρά», οι Αρκάδες γνώρισαν την ήττα στις λεπτομέρειες, ωστόσο γνωρίζουν πως σε αυτό το παιχνίδι δεν επιτρέπονται λάθη. Ο Σάκης Τσιώλης καλείται να διαχειριστεί την κόπωση των παικτών του, αλλά τους έχει τονίσει πως πρέπει να τα δώσουν όλα στα τελευταία τρία παιχνίδια, προκειμένου να μην χαλάσουν την εικόνα μιας ολόκληρης χρονιάς, αλλά και για να μη χαθεί ο στόχος του Champions League, που πλέον δεν φαντάζει τόσο μακρινός.

Στα αγωνιστικά, νοκ άουτ έχουν τεθεί οι Πιπίνης, Μπαρτολίνι και Φραγκουλάκης, ενώ εκτός αποστολής άφησε ο Τσιώλης και τον Λένσε, καθώς δεν έχει ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του στα τελευταία παιχνίδια.

Οι 19 παίκτες του Αστέρα που θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη είναι οι: Φούλοπ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Κοντοές, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Καστέλς, Αλβάρεζ, Ουσέρο, Σέττι, Κάφα, Ναβάρο, Ουρτάδο, Ντε Μπλάσις, Ράγιος, Περόνε, Μπακασέτας και Καλαντζής.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: