Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΤΑΞΙΔΙ ΑΝΑ ΨΥΧΗΣ"

 Ένα μοναδικό....Ταξίδι…ανάΨΥΧΗΣ!

 

Μια μουσικοθεατρική παράσταση με θέμα τα ταξίδια ζωής που δεν πραγματοποιήσαμε, που φοβηθήκαμε να αποφασίσουμε ή που δεν έπρεπε να είχαμε κάνει! Όσα τοποθετούμε πλέον στις προσωπικές μας αποσκευές και όσα αφαιρούμε, γιατί ο …όγκος τους μας βαραίνει…


Η σπονδυλωτή παράσταση έχοντας ως κεντρικό γνώμονα τα ταξίδια, μας μεταφέρει,   μέσα από κείμενα και αγαπημένα τραγούδια στους ….εκάστοτε σταθμούς της ζωής.

Ο Στέλιος Καλάθας μέσω της μεθόδου  «Συναισθηματική διαλεκτική», που διδάσκει, σκηνοθέτησε τις θεατρικές ομάδες +αίσθημα και ΚΕ.ΨΥ.ΠΑ όπου στις 14,15,16 Ιουνίου αλλά και 20, 21 αντιστοίχως του ίδιου μήνα, θα παρουσιάσουν στο «Θέατρο 104» ( Ευμολπιδών 41, Γκάζι) την παράσταση «Ταξίδι…ανάΨΥΧΗΣ»

« Θεωρώ ότι τα πιο μεγάλα ταξίδια είναι εκείνα που κάνουμε μέσα μας. Αυτή η παράσταση αποδεικνύει πώς το σημαντικότερο όλων είναι να ανακαλύψουμε, να αγαπήσουμε και να κάνουμε καλύτερο τον εαυτό μας»



ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Επιμέλεια κειμένων- σκηνοθεσία: Στέλιος Καλαθάς

Σκηνικά: Σοφία Σιμάκη

Κοστούμια: Αργύρης Θέος

Μουσική: Σταύρος Παπασταύρου

Χορογραφίες : Ναλίνη Σπαθαράκη

Βοηθός σκηνοθέτη: Σοφία Ρίζου

Τραγούδι: Ειρήνη Χαρίδου

                 Περσεφόνη Μπότα  

Φωτογραφία : Άκης Χρήστου



ΘΕΑΤΡΟ 104

  Ευμολπιδών 41 (Μετρό Κεραμεικός)
ΓΚΑΖΙ (ΣΤΑΘΜΌΣ ΜΕΤΡΟ ΚΕΡΑΜΕΙΚΌΣ), ΑΘΗΝΑ

  Τηλέφωνο Πληροφοριών:
210 3455020

Ώρες παραστάσεων: 21.15

Είσοδος : 5 ευρώ
Μ.Παπαδημητρίου


Δεν υπάρχουν σχόλια: