Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

BARCELONA - BAYERN Live Streaming

Η Ντόρτμουντ περιμένει αντίπαλο για τον τελικό του "Γουέμπλεϊ" και η Μπαρτσελόνα για να αποκλείσει απόψε την Μπάγερν και να αποτρέψει τον γερμανικό "εμφύλιο" θα πρέπει να κάνει ανατροπή πρωτόγνωρη στην Ευρώπη, καθώς το σκορ στην Βαυαρία ήταν 4-0.

Χωρίς τον Σέρχιο Μπουσκέτς θα παραταχθεί η Μπαρτσελόνα, καθώς ο διεθνής Ισπανός μέσος έχει πρόβλημα στον προσαγωγό και έμεινε μάλιστα εκτός αποστολής.

Την θέση του στην 11άδα θα πάρει ο Αλέξ Σονγκ, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Ερίκ Εμπιντάλ, έτσι οι μόνοι στην άμυνα διαθέσιμοι είναι οι Ντάνι Άλβες, Μπάρτρα, Πικέ, Αντριάνο και Μοντόγια.

Η επιστροφή του Αντριάνο κάνει κάπως καλύτερα τα πράγματα για τον Τίτο Βιλανόβα, ενώ θυμίζουμε πως νοκ-άουτ είναι οι Μαστσεράνο και Πουγιόλ (ο πρώτος επέστρεψε στις προπονήσεις αλλά σε χαλαρούς ρυθμούς), με τον Τζόρντι Άλμπα να είναι τιμωρημένος.

Στην αντίπερα όχθη, ο Γιουπ Χάινκες αναμένεται να παρατάξει την ίδια 11άδα με αυτή στο πρώτο ματς, με τον Μάριο Μάντζουκιτς αντί του Μάριο Γκόμεθ, καθώς ο Κροάτης εξέτισε την ποινή του.

Θυμίζουμε πως οι Τόνι Κρόος και Χόλγκερ Μπάντστουμπερ είναι τραυματίες, ενώ οι Χάβι Μαρτίνεθ, Μάριο Γκόμεθ, Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ, Λουίζ Γκουστάβο, Ντάντε και Φίλιπ Λαμ θα χάσουν τον τελικό αν δεχτούν κίτρινη κάρτα (αν φυσικά τελικά περάσει η Μπάγερν).


  BARCELONA - BAYERN Live Streaming

Δεν υπάρχουν σχόλια: