Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ live streaming

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πανθρακικό και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση του στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, ικανοποιώντας τον κόσμο του προσφέροντας και θέαμα.
Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ανήκει στο παρελθόν, όμως, στον Ολυμπιακό άφησε…
ανοικτά θέματα. Οι αποδοκιμασίες μερίδας του κόσμου για την ομάδα, παρά το γεγονός ότι αυτή έχει πάρει το πρωτάθλημα εδώ και πολύ καιρό και είναι στο +37 από τον «αιώνιο», έφεραν και τον ανάλογο προβληματισμό και από τη διοίκηση έγινε σαφές ότι περιμένουν αλλαγή στην εικόνα εντός αγωνιστικού χώρου στα ματς του Κυπέλλου που ακολουθούν.
Το νταμπλ για τον Ολυμπιακό είναι αυτοσκοπός και στους ημιτελικούς με τον Πανθρακικό δεν υπάρχει περιθώριο για… ραθυμίες και μέτριες εμφανίσεις. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να φτάσουν με εμφατικό τρόπο στον τελικό και να αποδώσουν όσο καλύτερο ποδόσφαιρο μπορούν τόσο για να πάρουν το τρόπαιο εν τέλει και να κάνουν ένα ακόμα νταμπλ, όσο βέβαια και για να προσφέρουν στον κόσμο το θέαμα που ζητάει.
Από την πλευρά του ο Πανθρακικός, δεν μπορεί να είναι αδιάφορος σε έναν ημιτελικό κυπέλλου. Μπορεί η ομάδα της Κομοτηνής να έχει περισσότερο το μυαλό της στο τι θα γίνει εν τέλει στη Super League, αν η ομάδα θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία και ποια θα είναι η επόμενη μέρα, όμως, η πρόκληση ενός ημιτελικού κυπέλλου στο «Γ. Καραϊσκάκης» δίνει από μόνη της κίνητρα στον Παύλο Δερμιτζάκη και τους ποδοσφαιριστές του να προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό.

 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ live streaming

Δεν υπάρχουν σχόλια: