Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης LIVE Streaming

Την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας και την πρώτη θέση στα πλέι οφ του πρωταθλήματος θα διεκδικήσουν ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης,
που θα αναμετρηθούν άλλες τέσσερις φορές ως το τέλος της σεζόν. Η αρχή γίνεται απόψε στην Τούμπα με τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας.

Δέκα χρόνια χωρίς τίτλο

Έχουν περάσει δέκα χρόνια από την κατάκτηση του τελευταίου τίτλου για τον ΠΑΟΚ, που ήταν το κύπελλο Ελλάδας στον τελικό της Τούμπας με τον Άρη. Ο Ιβάν Σαββίδης επιθυμεί να συνδυάσει την πρώτη του σεζόν ως ιδιοκτήτης του «δικεφάλου» με έναν τίτλο και κανείς στην ομάδα δεν θέλει να τον απογοητεύσει. Για να τον διεκδικήσει θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αστέρα.

Ο Γιώργος Δώνης θα παρατάξει σήμερα στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας μία ενδεκάδα που έχει πάρει πολύ θετικά αποτελέσματα το τελευταίο δίμηνο, χωρίς να υπάρχει διάθεση για κανένα ρίσκο. Ο στόχος άλλωστε είναι μία νίκη με καθαρό σκορ.

Την εστία του ΠΑΟΚ θα υπερασπιστεί ο Ιτάνζ, στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκονται οι Κατσουράνης και Σίλντενφελντ, αριστερό μπακ θα είναι ο Λίνο, δεξί ο Αποστολόπουλος, αμυντικά χαφ οι Λάζαρ και Κάτσε, αριστερό χαφ ο Καμαρά, δεξί ο Λόρενς και επιθετικό δίδυμο οι Αθανασιάδης και Σαλπιγγίδης, με τον πρώτο να είναι φουνταριστός και τον δεύτερο να παίζει πιο πίσω και να αλλάζει θέση συχνά πυκνά με τον Λόρενς.

Την 20μελή αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Έτο, Κωνσταντινίδης, Κουμάλο, Ιντζίδης, Φωτάκης, Κίτσιου, Ρομπέρ και Γεωργιάδης.

Με γεμάτη Τούμπα και «Ζαγόρ»

Μετά από πολύ καιρό η Τούμπα θα θυμίσει την έδρα των πολύ πρόσφατων χρόνων, που γέμιζε σχεδόν σε κάθε παιχνίδι. Περίπου 2.000 εισιτήρια είχαν απομείνει χθες, τα πιο ακριβά, τα οποία αναμένεται να εξαντληθούν σήμερα και να ανακοινωθεί το sold out από την ΠΑΕ. Ελάχιστη σημασία έχει βέβαια αυτό, αφού ούτως η άλλως η πληρότητα που θα παρουσιάζει η Τούμπα θα είναι πολύ μεγάλη.

Μεταξύ των θεατών της αναμέτρησης θα είναι και ο Θόδωρος Ζαγοράκης, ο οποίος ανέλαβε χθες επίσημα χρέη συμβούλου του Ιβάν Σαββίδη και λογικά θα κάνει την επανεμφάνισή του στην Τούμπα στο πλευρό του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ.

Χωρίς Περόνε ο Αστέρας

Προερχόμενος από τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα ο Αστέρας Τρίπολης θέλει να βάλει ένα τέλος σε αυτό το σερί, παίρνοντας ένα θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα. Ποιο θα είναι αυτό το θετικό αποτέλεσμα; Προφανώς οποιαδήποτε νίκη αλλά και ισοπαλία.

Η σημαντικότερη απουσία για τον Σάκη Τσιώλη είναι αυτή του Εμάνουελ Περόνε, αφού ο Αργεντινός φορ δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και έμεινε εκτός αποστολής στη δεύτερη συνεχόμενη έξοδο της ομάδας στη Θεσσαλονίκη.

Στη 18μελή αποστολή ο Καρδιτσιώτης τεχνικός συμπεριέλαβε τους Μπαντή, Γεωργακόπουλο, Τσαμπούρη, Πιπίνη, Φορμίκα, Κοντοέ, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Καστέλς, Κουρμπέλη, Ουσέρο, Αλβάρεζ, Ναβάρο, Κάφα, Ντε Μπλάσις, Ράγιος, Καλαντζή και Λέντσε.

Με πεντάδα διαιτητών

Στα αξιοσημείωτα του ημιτελικού είναι η παρουσία πέντε διαιτητών, εφαρμόζοντας το σχετικό πιλοτικό πρόγραμμα της ΟΥΕΦΑ, καθώς θα υπάρχουν και δύο επιπρόσθετοι διαιτητές στις γραμμές στις δύο εστίες.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Στάυρος Μάνταλος (Αθηνών), πρώτος βοηθός θα είναι ο Γιάννης Τουμπαρκάκης (Αθηνών), δεύτερος ο Αθανάσιος Ταρανάς (Αθηνών), πρώτος επιπρόσθετος ο Θανάσης Γιάχος (Χίου), δεύτερος επιπρόσθετος ο Γιώργος Δασκαλόπουλος (Κορινθίας) και τέταρτος ο Στέφανος Μαντάκης (Ημαθίας).


Άκης Ιωακείμογλου

 woop.gr


 ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης LIVE Streaming

Δεν υπάρχουν σχόλια: