Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΣΤΗ ΔΕΤΡΟΠ 2013

Νέα Γωνιά Χαλκιδικής, 5 Μαρτίου 2013. Ο Αμπελουργικός Οίκος Καζάκη, γνωστός από τα βιολογικά Αμπελόφυλλα της Μαριάννας και τα σπιτικά Ντολμαδάκια της Μαριάννας, θα συμμετέχει και φέτος στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών, DETROP, στη Θεσσαλονίκη, από την Πέμπτη 7, έως την Κυριακή 10 Μαρτίου 2013. Η παρουσία μας θα λάβει χώρα στα πλαίσια της πρωτοβουλίας του Συνδέσμου Ελλήνων Εισαγωγέων Τροφίμων Ποτών Εξωτερικού (ΣΕΛΕΤΡΟΠΕ), στο περίπτερο 15.

Ο Αμπελουργικός Οίκος Καζάκη και τα Ππροϊόντα Μαριάννας αποτελούν μια οικογενειακή και....
ιδιαίτερα εξωστρεφή επιχείρηση της Χαλκιδικής. Μετρώντας ήδη 19 χρόνια συνεχούς καινοτομίας στα βιολογικά και παραδοσιακά προϊόντα, εξάγει τα γνωστά Αμπελόφυλλα Μαριάννας από τις ΗΠΑ μέχρι την Ιαπωνία. Επίσης, εξάγει τα κατεψυγμένα Ντολμαδάκια Μαριάννας και τις κατεψυγμένες χειροποίητες Πίτες Μαριάννας στις περισσότερες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στη φετινή ΔΕΤΡΟΠ, η οικογενειακή επιχείρηση θα παρουσιάσει ακόμη ένα καινοτόμο προϊόν με στόχο τις εξαγωγικές αγορές: τα Ντολμαδάκια Μαριάννας σε βαζάκι. Πρόκειται για τα γνωστά χειροποίητα Ντολμαδάκια Μαριάννας με βιολογικά αμπελόφυλλα και φρέσκα μυρωδικά της ελληνικής γης, που τα τοποθετήσαμε σε βαζάκι και τα ετοιμάσαμε, ώστε να μπορείτε να τα απολαύσετε αμέσως, χωρίς καμία προετοιμασία. Μετά από δοκιμές που κράτησαν πάνω από ένα χρόνο, το προϊόν αναπτύχθηκε εξ ολοκλήρου από την οικογενειακή επιχείρηση και παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στα πλαίσια της ΔΕΤΡΟΠ. 

Ταυτόχρονα, θα παρουσιαστούν και τα υπόλοιπα πετυχημένα προϊόντα της οικογενειακής επιχείρησης, όπως οι Πίτες Μαριάννας, τα Αμπελόφυλλα Μαριάννας, το παραδοσιακό Πετιμέζι και τα Αμπελοβλάσταρα Μαριάννας.

Σχετικά με τον Αμπελουργικό Οίκο Καζάκη: Η Οικογένεια Καζάκη καλλιεργεί τα αμπέλια της στη Νέα Γωνιά της Χαλκιδικής σύμφωνα με τους κανόνες της βιολογικής καλλιέργειας από το 1994. Τα πιο γνωστά προϊόντα της είναι τα ονομαστά Αμπελόφυλλα της Μαριάννας και τα κατεψυγμένα Ντολμαδάκια της Μαριάννας. Στα υπόλοιπα προϊόντα περιλαμβάνονται οι Αμπελοκορφές, το Πετιμέζι, οι Μαρμελάδες, τα Γλυκά του Κουταλιού και τα Ρετσέλια – όλα βιολογικά. Από το 2010, έχει ιδρύσει τον συνεταιρισμό γυναικών «Γωνιάτισσες» και δημιουργεί 100% χειροποίητες χωριάτικες πίτες με ολόκληρη Φέτα (Π.Ο.Π.) και φρέσκα χόρτα. Ο Αμπελουργικός Οίκος Καζάκη είναι πιστοποιημένος με ISO 22000:2005 και αποτελεί επισκέψιμο μέλος των Δρόμων του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος.

Στοιχεί
α επικοινωνίας: Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Αμπελουργικό Οίκο Καζάκη και τα προϊόντα του μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.ntolmadakia.com και στη σελίδα μας στο facebook www.facebook.com/mariannas.vineleaves. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Θανάση Καζάκη στο τηλέφωνο 23 99 02 04 50.



Sakis Kazakis
Marianna's Products

Δεν υπάρχουν σχόλια: