Δεν έχει τέλος το διατροφικό «θρίλερ» με τους μοσχαρίσιους κιμάδες της Ευρώπης, οι οποίοι φαίνεται να είναι πλούσιοι σε αλογίσιο κρέας. Την ώρα, λοιπόν, που...
ο ΕΦΕΤ, με επίσημες ανακοινώσεις του, καθησυχάζει τους καταναλωτές, μιλώντας για προληπτικές ανακλήσεις και ελέγχους, η πραγματικότητα μοιάζει να είναι διαφορετική.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ελευθεροτυπίας», ο ΕΦΕΤ αναζητά δύο εταιρείες-«φαντάσματα», που εισήγαγαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη άγνωστες ποσότητες αλογίσιου κρέατος σε μορφή κατεψυγμένων μπαλών κιμά από τη Βουλγαρία.
Όσο για το λόγο, για τον οποίο αναζητούνται οι ιδιοκτήτες των εταιρειών, εφόσον η εισαγωγή αλογίσιου κρέατος δεν συνιστά παράνομη πράξη, είναι στο πλασάρισμά του ως μοσχαρίσιου κιμά. Οι υποψίες κινήθηκαν, όταν οι ελεγκτές διαπίστωσαν ότι οι δύο εταιρείες είχαν ως έδρα, η μία ένα χωράφι και η άλλη μια άσχετη πολυκατοικία.
Έπειτα από αίτημα του ΕΦΕΤ, η υπόθεση ερευνάται από το ΣΔΟΕ, αλλά και την Εισαγγελία Αθηνών.
Εν τω μεταξύ, οι μηχανισμοί του ΕΦΕΤ προσπαθούν να εξακριβώσουν τόσο τις ακριβείς ποσότητες, όσο και τις χώρες απ’ όπου έχει εισαχθεί αλογίσιο κρέας στην Ελλάδα.
Σύμφωνα, πάντως, με την Eurostat, έχουμε ήδη καταναλώσει 74.300 κιλά, ενώ στέλεχος του ΕΦΕΤ λέει: «Στην πραγματικότητα, ο αριθμός είναι δεκαπλάσιος».
thestival.gr
- See more at:
http://www.thestival.gr/society/item/82069-dyo-etairies-fantasmata-efernan-stin-ellada-to-kreas-alogoy#sthash.395gqUUi.dpuf
- See more at:
http://www.thestival.gr/society/item/82069-dyo-etairies-fantasmata-efernan-stin-ellada-to-kreas-alogoy#sthash.395gqUUi.dpuf
ο ΕΦΕΤ, με επίσημες ανακοινώσεις του, καθησυχάζει τους καταναλωτές, μιλώντας για προληπτικές ανακλήσεις και ελέγχους, η πραγματικότητα μοιάζει να είναι διαφορετική.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ελευθεροτυπίας», ο ΕΦΕΤ αναζητά δύο εταιρείες-«φαντάσματα», που εισήγαγαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη άγνωστες ποσότητες αλογίσιου κρέατος σε μορφή κατεψυγμένων μπαλών κιμά από τη Βουλγαρία.
Όσο για το λόγο, για τον οποίο αναζητούνται οι ιδιοκτήτες των εταιρειών, εφόσον η εισαγωγή αλογίσιου κρέατος δεν συνιστά παράνομη πράξη, είναι στο πλασάρισμά του ως μοσχαρίσιου κιμά. Οι υποψίες κινήθηκαν, όταν οι ελεγκτές διαπίστωσαν ότι οι δύο εταιρείες είχαν ως έδρα, η μία ένα χωράφι και η άλλη μια άσχετη πολυκατοικία.
Έπειτα από αίτημα του ΕΦΕΤ, η υπόθεση ερευνάται από το ΣΔΟΕ, αλλά και την Εισαγγελία Αθηνών.
Εν τω μεταξύ, οι μηχανισμοί του ΕΦΕΤ προσπαθούν να εξακριβώσουν τόσο τις ακριβείς ποσότητες, όσο και τις χώρες απ’ όπου έχει εισαχθεί αλογίσιο κρέας στην Ελλάδα.
Σύμφωνα, πάντως, με την Eurostat, έχουμε ήδη καταναλώσει 74.300 κιλά, ενώ στέλεχος του ΕΦΕΤ λέει: «Στην πραγματικότητα, ο αριθμός είναι δεκαπλάσιος».
thestival.gr
Δεν
έχει τέλος το διατροφικό «θρίλερ» με τους μοσχαρίσιους κιμάδες της
Ευρώπης, οι οποίοι φαίνεται να είναι πλούσιοι σε αλογίσιο κρέας. Την
ώρα, λοιπόν, που...
ο ΕΦΕΤ, με επίσημες ανακοινώσεις του,
καθησυχάζει τους καταναλωτές, μιλώντας για προληπτικές ανακλήσεις και
ελέγχους, η πραγματικότητα μοιάζει να είναι διαφορετική.
Σύμφωνα με πληροφορίες της
«Ελευθεροτυπίας», ο ΕΦΕΤ αναζητά δύο εταιρείες-«φαντάσματα», που
εισήγαγαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη άγνωστες ποσότητες αλογίσιου κρέατος
σε μορφή κατεψυγμένων μπαλών κιμά από τη Βουλγαρία.
Όσο για το λόγο, για τον οποίο
αναζητούνται οι ιδιοκτήτες των εταιρειών, εφόσον η εισαγωγή αλογίσιου
κρέατος δεν συνιστά παράνομη πράξη, είναι στο πλασάρισμά του ως
μοσχαρίσιου κιμά. Οι υποψίες κινήθηκαν, όταν οι ελεγκτές διαπίστωσαν ότι
οι δύο εταιρείες είχαν ως έδρα, η μία ένα χωράφι και η άλλη μια άσχετη
πολυκατοικία.
Έπειτα από αίτημα του ΕΦΕΤ, η υπόθεση ερευνάται από το ΣΔΟΕ, αλλά και την Εισαγγελία Αθηνών.
Εν τω μεταξύ, οι μηχανισμοί του ΕΦΕΤ
προσπαθούν να εξακριβώσουν τόσο τις ακριβείς ποσότητες, όσο και τις
χώρες απ’ όπου έχει εισαχθεί αλογίσιο κρέας στην Ελλάδα.
Σύμφωνα, πάντως, με την Eurostat, έχουμε
ήδη καταναλώσει 74.300 κιλά, ενώ στέλεχος του ΕΦΕΤ λέει: «Στην
πραγματικότητα, ο αριθμός είναι δεκαπλάσιος».
Δεν
έχει τέλος το διατροφικό «θρίλερ» με τους μοσχαρίσιους κιμάδες της
Ευρώπης, οι οποίοι φαίνεται να είναι πλούσιοι σε αλογίσιο κρέας. Την
ώρα, λοιπόν, που...
ο ΕΦΕΤ, με επίσημες ανακοινώσεις του,
καθησυχάζει τους καταναλωτές, μιλώντας για προληπτικές ανακλήσεις και
ελέγχους, η πραγματικότητα μοιάζει να είναι διαφορετική.
Σύμφωνα με πληροφορίες της
«Ελευθεροτυπίας», ο ΕΦΕΤ αναζητά δύο εταιρείες-«φαντάσματα», που
εισήγαγαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη άγνωστες ποσότητες αλογίσιου κρέατος
σε μορφή κατεψυγμένων μπαλών κιμά από τη Βουλγαρία.
Όσο για το λόγο, για τον οποίο
αναζητούνται οι ιδιοκτήτες των εταιρειών, εφόσον η εισαγωγή αλογίσιου
κρέατος δεν συνιστά παράνομη πράξη, είναι στο πλασάρισμά του ως
μοσχαρίσιου κιμά. Οι υποψίες κινήθηκαν, όταν οι ελεγκτές διαπίστωσαν ότι
οι δύο εταιρείες είχαν ως έδρα, η μία ένα χωράφι και η άλλη μια άσχετη
πολυκατοικία.
Έπειτα από αίτημα του ΕΦΕΤ, η υπόθεση ερευνάται από το ΣΔΟΕ, αλλά και την Εισαγγελία Αθηνών.
Εν τω μεταξύ, οι μηχανισμοί του ΕΦΕΤ
προσπαθούν να εξακριβώσουν τόσο τις ακριβείς ποσότητες, όσο και τις
χώρες απ’ όπου έχει εισαχθεί αλογίσιο κρέας στην Ελλάδα.
Σύμφωνα, πάντως, με την Eurostat, έχουμε
ήδη καταναλώσει 74.300 κιλά, ενώ στέλεχος του ΕΦΕΤ λέει: «Στην
πραγματικότητα, ο αριθμός είναι δεκαπλάσιος».
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου