Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

H Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας βράβευσε τους Ηλιάδη-Ταϊγανίδη

Με επιτυχία και ξεχωριστές παρουσίες από το χώρο του αθλητισμού ολοκληρώθηκε χθες το τουρνουά ποδοσφαίρου, που διοργάνωσε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας...


σε συνεργασία με τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στο χώρο της ΔΕΘ.



Οι παράλληλες εκδηλώσεις στο τουρνουά ποδοσφαίρου κορυφώθηκαν την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου, με τη βράβευση του Ολυμπιονίκη του τζούντο Ηλία Ηλιάδη και του Παραολυμπιονίκη της κολύμβησης Χαράλαμπου Ταϊγανίδη, αλλά και με ένα εντυπωσιακό all star game διακεκριμένων βετεράνων ποδοσφαιριστών, όπου συμμετείχε και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ακολούθησε τιμητική εκδήλωση, όπου η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η ΔΕΘ τίμησαν τον Ολυμπιονίκη Ηλία Ηλιάδη (χάλκινο μετάλλιο στο τζούντο στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου) και τον Παραολυμπιονίκη Χαράλαμπο Ταϊγανίδη (χάλκινο μετάλλιο στην κολύμβηση στους Παραολυμπιακούς 2012 του Λονδίνου), σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε στον ίδιο χώρο με τον ποδοσφαιρικό αγώνα.

Η βραδιά έκλεισε με το μεγάλο all star game του ποδοσφαίρου, όπου βετεράνοι ποδοσφαιριστές από ομάδες της Θεσσαλονίκης (ΠΑΟΚ, Άρης, Ηρακλής, Απόλλων Καλαμαριάς) αναμετρήθηκαν μεταξύ τους, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Στην τελετή βράβευσης των Ολυμπιονικών παραβρέθηκαν παλιοί Ολυμπιονίκες –ανάμεσά τους και η Τασούλα Κελεσίδου, καθώς και βετεράνοι Έλληνες ποδοσφαιριστές, που στο τέλος της εκδήλωσης μοίρασαν αυτόγραφα.

Στο τουρνουά ποδοσφαίρου, που διεξήχθη (9-16 Σεπτεμβρίου) συμμετείχαν οι ακαδημίες ποδοσφαίρου των ΠΑΟΚ, ΑΡΗ, ΗΡΑΚΛΗ, ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, και Ε.Π.Σ.Μ., οι ομάδες των βετεράνων των ΠΑΟΚ, ΑΡΗ, ΗΡΑΚΛΗ και ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ καθώς και οι ομάδες ποδοσφαίρου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Δ.Ε.Θ.


thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια: