Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Αγωνιστικά Αυτοκίνητα και Drive Park στο 45o Ράλλυ ΔΕΘ

Η κρίση δεν πτόησε τον Αυτοκινητιστικό Όμιλο Θεσσαλονίκης και τη Δ.Ε.Θ., οι οποίες διοργανώνουν για 45η χρονιά...

το πρωταθληματικό Ράλλυ Δ.Ε.Θ. Σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα, παρουσιάστηκαν οι δράσεις οι οποίες θα πλαισιώσουν το 45ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ.
Η έκθεση αγωνιστικών αυτοκινήτων, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14.09 από τις 11.00 π.μ. έως τις 19.00 μ.μ. μπροστά από τον Λευκό Πύργο και
η διοργάνωση του πρώτου αγώνα Time Attack Δ.Ε.Θ. το Σάββατο 15.09 στην πίστα καρτ “Drive Park” στο Ν. Ρύσιο σε συνδιοργάνωση με το Αθλητικό Σωματείο Καρτ ΑΣΠΙΣ. Εκεί, από τις 1.30 μ.μ. οι συμμετέχοντες οδηγοί στα χρονομετρημένα θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν αντιμέτωποι με το χρονόμετρο στην ίδια διαδρομή και με τις ίδιες προδιαγραφές του 45ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ.

Η αγωνιστική δραστηριότητα ξεκινάει στην πίστα κάρτ του Ν. Ρυσίου στις 16.30. του Σαββάτου 15/9. Την Κυριακή η δράση μεταφέρεται στην Βόρεια Χαλκιδική με την εκκίνηση του αγώνα, το service park, τον τερματισμό και την απονομή των κυπέλλων να βρίσκονται στον Πολύγυρο. Το αγωνιστικό κομμάτι περιλαμβάνει επίσης την Σούπερ Ειδική Διαδρομή στην πίστα καρτ “Drive Park”, την τρεις φορές επαναλαμβανόμενη ειδική διαδρομή Πολυγύρου (7.90 χλμ.) και την δύο φορές επαναλαμβανόμενη ειδική διαδρομή ΕΚΟ-Χολομώντας (27.96 χλμ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: