Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΟΥΙΖ: ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΤΙ...ΠΑΡΑΞΕΝΟ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ?

Αυτή η αφίσα είναι ο "κράχτης", που επέλεξε το ανοιχτό συντονιστικό Θεσσαλονίκης, για να να προβάλει επικοινωνιακά αντιμεταλλευτική εκδήλωση στο πολυτεχνείου του Βόλου στις 29 Σεπτεμβρίου.

Η ασπρόμαυρη αφίσα προέρχεται από τις "καλλιτεχνικές" φωτογραφίες, που τραβήχτηκαν από τις πολλές φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες, που είχαν μαζί τους, οι διαδηλωτές στις Σκουριές, όπου σημειώθηκαν και πάλι δυστυχώς γεγονότα, που αμαύρωσαν τον "οικολογικό" χαρακτήρα της εκδήλωσης.


Κατά την άποψη μας, είναι απόλυτα δικαιολογημένη η επιλογή της από το "ανοιχτό συντονιστικό Θεσσαλονίκης", για τα μηνύματα που θέλει να περάσει στο ακροατήριο του. Έχει κίνηση... Έχει δράση... Έχει κόσμο... Έχει όλα αυτά τα στοιχεία, που εξιτάρουν τους συμπαραστάτες των αυτόκλητων "προστατών" του τόπου μας.



Με μια πιο διεισδυτική ματιά στην αφίσα-φώτο διακρίνονται κάποιες μικρές λεπτομέρειες, που προξενούν μεγάλη εντύπωση, αναλογικά με τις "οικολογικές-ειρηνικές" προθέσεις των διαδηλωτών. Μήπως, μπορείτε να τις εντοπίσετε; Αν όχι, κάντε λίγο υπομονή. Θα τις εντοπίσουμε μαζι σε νεότερη ανάρτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: