Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Παράπονα για τον δήμαρχο Κασσάνδρας

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΤΗ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Για έλλειψη επικοινωνίας με τους δημότες κατηγορεί τον δήμαρχο Κασσάνδρας, κ. Βασίλη Παπαγιάννη, κάτοικος της Αγίας Παρασκευής, εκφράζοντας με ανοικτή επιστολή τα παράπονά του για την πλημμελή φροντίδα έργων της περιοχής του.
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Είναι γνωστό σε μας τους......

δημότες της Αγίας Παρασκευής ότι ο Δήμαρχος Κασσάνδρας έχει έλθει για να συζητήσει μαζί μας μόνον προεκλογικά. Τώρα ξέχασε(!) ότι, κατά τον Αριστοτέλη, ο άρχων είναι καλός και ωφέλιμος για την δημοκρατία και τον τόπο, όταν συζητάει τα προβλήματα και τις προτάσεις με του αρχόμενους. Σήμερα είναι άφαντος / εξαφανισμένος, γι’ αυτό η μόνη μας ελπίδας είναι η αναζήτησή του.
ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑI: Ο δήμαρχος Κασσάνδρας, για να μας ενημερώσει αν ο δρόμος, που συνδέει τους οικισμούς Αγίας Παρασκευής - Πανοράματος - Πευκοχωρίου, είναι δημοτικός ή όχι και γιατί.
ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ: O δήμαρχος Κασσάνδρας, για να μας ενημερώσει πώς χάθηκε το κονδύλι των 120.000 ευρώ για την επισκευή του ανωτέρω δρόμου.
ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ: Ο δήμαρχος Κασσάνδρας, για να μας ενημερώσει τι θα κάνει, για να μην χαθεί το νέο κονδύλι των 100.000 ευρώ.
ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ: Ο δήμαρχος Κασσάνδρας, για να μας ενημερώσει αν έχει την νομική υποχρέωση ο δήμος, μετά από τις τομές που έκανε στον ασφαλτοτάπητα του ανωτέρω δρόμο για έργα ύδρευσης, να επαναφέρει το οδόστρωμα στην προτεραία κατάσταση ή ισχύει το γνωστό “αποφασίζουμε και διατάσσουμε” και αφήνουμε τον δρόμο με χαντάκια και “δεν δίνουμε κανένα λόγο στους ιθαγενείς”.
ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ: Ο δήμαρχος Κασσάνδρας, να μας ενημερώσει πότε έχει στην σκέψη του –αν έχει, γιατί πρόγραμμα δεν έχει– να προβεί στην μελέτη για αντικατάσταση των κιτς κυβόλιθων κάτω από το πεύκο της πλατείας, που πετάχτηκαν στον αέρα, εξ αιτίας της ανάπτυξης του ριζικού συστήματός του, με ξύλινο δάπεδο, όπως έχουν κάνει δήμαρχοι άλλων περιοχών με ευαισθησία στην προστασία του περιβάλλοντος, π.χ. δήμοι Ιωαννίνων, Πηλίου, Σάμου κ.λπ., για να γλιτώσει κανένα παιδί από τραυματισμό και κανένας γέροντας από την γνωστή λαϊκή παροιμία.
Δημότης Σιάμ Αγίας Παρασκευής
Χρήστος Γ. Γεωργάκας


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: