Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Σε ετοιμότητα η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012

Έτοιμη είναι η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής για τη διεξαγωγή των εθνικών εκλογών της Κυριακής 17 Ιουνίου 2012.
Από την προκήρυξη των εκλογών μέχρι και σήμερα, προετοιμάστηκε όλο το εκλογικό υλικό και αφού συσκευάστηκε σε ειδικούς σάκους, θα αποσταλεί την Παρασκευή 15 Ιουνίου στους Δήμους, για να παραδοθεί στη συνέχεια από αυτούς σε 206 δικαστικούς αντιπροσώπους που θα τελούν επικεφαλής των εφορευτικών επιτροπών, αντίστοιχων εκλογικών τμημάτων στα.....
οποία θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα 103.623 ψηφοφόροι, καθώς και το υλικό σε 2 ειδικά εκλογικά τμήματα στο Δήμο Πολυγύρου για την εξυπηρέτηση των ετεροδημοτών.
Μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας και την έκδοση των πρώτων αποτελεσμάτων, η Π.Ε.Χ. είναι έτοιμη για τη διαβίβαση αυτών στο Υπουργείο Εσωτερικών, και για την καταχώρησή τους σε ειδική διαδικτυακή εφαρμογή που ανέπτυξε η Δ/νση Διαφάνειας & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΠΚΜ, με παράλληλη δυνατότητα προβολής των αποτελεσμάτων σε κάθε επίπεδο (ΠΚΜ – Δήμος – Εκλογικό Τμήμα) στην ιστοσελίδα www.pkm.gov.gr , η οποία την ημέρα των εκλογών θα εμφανίζει μόνο τα αποτελέσματα.
Η Χαλκιδική συμμετέχει στη διαδικασία μετάδοσης των αποτελεσμάτων μέσω κινητού τηλεφώνου (SRT) με πενήντα εκλογικά τμήματα.
Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου θα φιλοξενηθούν τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας που ενδιαφέρονται για την αναμετάδοση των αποτελεσμάτων.
Οι υπηρεσίες της Π.Ε.Χ, καθ’ όλη τη διάρκεια της ψηφοφορίας, είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν κάθε πιθανό πρόβλημα που θα ανακύψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: