Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ.ΚΑΜΠΑΝΗ

Αγαπητοί φίλοι,

H Ελλάδα μας χρειάζεται όλους την Κυριακή. Είναι μια ώρα ευθύνης για όλους μας, μια κορυφαία στιγμή στη Μεταπολιτευτική Ιστορία . Όλοι μαζί, οφείλουμε να δώσουμε στη Χώρα μας, στα παιδιά μας και στη Χαλκιδική , μια ευκαιρία για να απαλλαγεί από πολιτικές και πολιτικούς που μας οδήγησαν σε αδιέξοδο.

Η απόφασή μου να είμαι υποψήφιος Βουλευτής με το Κίνημα «Ανεξάρτητοι Έλληνες» είναι αποτέλεσμα αγάπης για τη Χώρα. Τη Χώρα που «μάτωσε» πολλές φορές και αναγεννήθηκε από τη στάχτη της και πλέον κλυδωνίζεται,

βλέποντας το μέλλον της αβέβαιο.

Γνωρίζουμε όλοι πως οι φιλοτραπεζικές πολιτικές , οι χειρισμοί που ευνοούσαν τους λίγους, οι αποφάσεις για εμάς χωρίς εμάς και οι πολιτικές συντεχνίες που τόσα χρόνια διαχειρίστηκαν τις κοινές υποθέσεις, απέτυχαν.

Θα παραμένουμε θεατές; Θα ανεχόμαστε ακόμη και την ύστατη στιγμή τα «τερτίπια» τους; Θα αφήσουμε άλλους να αποφασίσουν για εμάς; Είμαστε άβουλοι;

Την απάντηση την έχει ο καθένας από εμάς.



Την Κυριακή ψηφίζουμε. Επισκεπτόμαστε την ιδιαίτερη πατρίδα μας και επιλέγουμε τους καλύτερους.



Θέλουμε φως ή σκοτάδι; Θέλουμε ελπίδα ή μια από τα ίδια; Θέλουμε το «αύριο» να είναι καλύτερο από το «χθες»;



Ο Πάνος Καμμένος εγγυάται Ισότητα, Ισονομία, Δικαιοσύνη . Εγγυάται οικονομική σταθερότητα. Εγγυάται έξοδο από το Μνημόνιο. Εγγυάται πως θα ανθίσει το χαμόγελο στα χείλη του Έλληνα ξανά.



Η Χαλκιδική μας χρειάζεται όλους. Χρειάζεται ανθρώπους που μπορούν να αναπτύξουν τον Τουρισμό της, τον Πρωτογενή της τομέα. Ανθρώπους που μπορούν να παλέψουν για ένα αξιοπρεπές περιβάλλον. Ανθρώπους που έχουν θέληση , όρεξη για δουλειά και ειλικρινείς προθέσεις. Ανθρώπους που δεν έχουν ως αυτοσκοπό την πολιτική «καρέκλα» αλλά έχουν έναν σκοπό: την ανάπτυξή της.



Σας καλώ να ψηφίσετε στις 6 Μαΐου. Να μην αμελήσετε. Να μην αφήσετε άλλους να αποφασίσουν για εσάς.



Σας καλώ παράλληλα να στηρίξετε την υποψηφιότητά μου. Εκτός από μεγάλη τιμή και χαρά για εμένα, είμαι σίγουρος ότι θα είναι μια χρήσιμη επιλογή για τη Χαλκιδική.

Τη Χαλκιδική μου μας έδωσε τις πρώτες μας μνήμες, που μας έδωσε τα πρώτα μας Γράμματα, που μας έδωσε τα πρώτα μας χαμόγελα. Για τη Χαλκιδική που βρίσκεται σε περίοπτη θέση στην καρδιά μας και η ανάπτυξή της αποτελεί το πρώτο μας μέλημα.


Με τιμή

Καμπάνης Κωνσταντίνος

Υποψήφιος Βουλευτής Χαλκιδικής

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια: