Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 1 Μαΐου 2012

ΟΛΓΑ ΠΑΠΑΜΕΤΗ:ΕΥΧΕΣ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ


Όλγα Παπαμέτη – Υποψήφια Βουλευτής Χαλκιδικής

Τηλεοπτικές εμφανίσεις στα ΜΜΕ της Χαλκιδικής

Η κ. Όλγα Παπαμέτη, υποψήφια Βουλευτής Χαλκιδικής στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, θα εμφανιστεί την Τρίτη 01/05/2012, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Τηλεόρασης SUPER στις 21:00 μ.μ. ενώ την Τετάρτη 02/05/2012, η κ. Παπαμέτη θα πραγματοποιήσει εμφάνιση στις 22:00 μ.μ., στον τηλεοπτικό σταθμό TV ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ.


Ευχές Π. Ψωμιάδη για καλή επιτυχία στις εκλογές.......










Τις ευχές του για καλή επιτυχία στον προεκλογικό της αγώνα, απήυθυνε σε προσωπικό του μήνυμα στην υποψήφια Βουλευτή Χαλκιδικής, Όλγα Παπαμέτη, ο εν αργία περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Από την πλευρά της η κ. Όλγα Παπαμέτη, ευχαρίστησε τον κ. Ψωμιάδη για τις ευχές του και δήλωσε: «Κατέρχομαι σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση με τη δύναμη όμως ενός νέου ανθρώπου και τη στήριξη των φίλων και των ανθρώπων που πιστεύουν σε αυτό τον αγώνα. Τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς. Τα λόγια ανθρώπων όπως ο κ. Ψωμιάδης με γεμίζουν με αισιοδοξία αλλά και με αίσθημα ευθύνης για μία αξιοπρεπή παρουσία πριν και μετά την εκλογική αναμέτρηση».


Πολιτικό Γραφείο: Εμπορικό Κέντρο Ένωσης, 1ος όροφος, Νέα Μουδανιά

Τ: 23730 22022

www.papameti.gr / www.papametiolga.webstarts.com

email: olga_papameti@yahoo.gr

facebook: olga.papameti

twitter: papameti_olga

youtube: ολγα παπαμέτη

Δεν υπάρχουν σχόλια: