Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Καταγγελία:Ορθολογική χρήση φυτοπροστατευτικών προϊόντων στην καλλιέργεια της ελιάς.

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΩΝ ΕΛΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΕΣΗ ΤΟΥ.
Βρέθηκε και πάλι ο αθάνατος Έλληνας να απειλεί με τις πράξεις του τη διαφάνεια στο νεοσύστατο σύλλογο μεταποιητών ελιάς Χαλκιδικής και τον υγιή ανταγωνισμό στην αγορά. Ο κος Στέλιος Χούτας αντιπρόεδρος μεταποιητών Χαλκιδικής και γενικός γραμματέας του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, εξουσιοδοτήθηκε από το.....

συμβούλιο του συλλόγου να μεριμνήσει για τη διοργάνωση ημερίδας του συλλόγου με θέμα: "Ορθολογική χρήση αντιπροστατευτικών προϊόντων στην καλλιέργεια της ελιάς", τη Πέμπτη 26-4-2012 και δυστυχώς φρόντισε πρώτα απ’ όλα για τον εαυτό του.
Στη προσπάθειά του να προωθήσει στη Χαλκιδική στενό του συνεργάτη, γεωπόνο από Θεσσαλονίκη, για τη πιστοποίηση της ελιάς κατά AGRO, τον κάλεσε στην ημερίδα ως κεντρικό ομιλητή , αδιαφορώντας για τους έμπειρους ντόπιους γεωπόνους που μάλιστα έχουν πιστοποιήσει τον πρόεδρο και τα περισσότερα μέλη του συλλόγου και διαθέτουν υψηλή και μακροχρόνια εμπειρία στην ελιά Χαλκιδικής. Καταυτό το τρόπο εκμεταλλευόμενος απροκάλυπτα την ιδιότητά του ως αντιπρόεδρος του συλλόγου, προάγει ξεκάθαρα τα δικά του συμφέροντα καθότι η πιστοποίηση κατά AGRO θα γίνεται μέσω της προσωπικής του επιχείρησης , εις βάρος τελικά των γεωπόνων της Χαλκιδικής που στηρίζουν τους αγρότες πλέον της 10ετίας σε θέματα πιστοποίησης και μάλιστα σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς. Καλή αρχή λοιπόν έγινε άντε να τον δούμε και στο Επιμελητήριο εις ανώτερα.


Αναγνώστης Γεωπόνος Χαλκιδικής

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η κυρία δεν κατάλαβε οτι με απόφαση του Δ.Σ. επιλέχτηκαν οι ομιλητές.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΑ Κ.. ΕΣΥ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΕΚΑΝΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΣ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ'Η ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΝΤΟΠΙΑ ΕΜΠΕΙΡΗ ΓΕΩΠΟΝΟΣ ?

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΥΡΙΑ Κ...ΤΣΑ

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ . ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ?

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ!!!

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΣΑ ΚΥΡΙΑ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΖΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ! ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΧΑΖΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΗΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΛΟΥ, ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ ...

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΜΙΛΑΣ!
ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ, ΙΣΧΥΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ,ΜΟΝΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΟ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ...
ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ 5ΕΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ? ΚΙ ΕΔΩ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ...ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ!!!! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΑΝΩ 25 ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ? ΕΔΩ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Η ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΣ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ,( ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 100%).
ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ "ΞΕΣΚΙΣΜΑ" ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ "ΧΑΖΙ" ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ....(ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ MARKETING, ΕΔΩ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ!!!!), ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΑΜΕ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΣΧΕΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΕΟΥΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΑΝΕ ΣΧΕΔΙΟ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΤΟΚΗ ΑΓΟΡΑ ΓΗΣ, ΚΛΠ.
ΕΧΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ ΑΝ ΤΗΝ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΔΕ ΣΕ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΔΟΥΝΑΒΗΣ , ΑΝΩΝΥΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ.

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ 10ΠΛΑΣΙΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ!