Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Προφυλακίστηκε ο Λάσα Σουσανασβίλι

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία στην στ' ανακρίτρια Θεσσαλονίκης ο 51χρονος Λάσα Σουσανασβίλι, ο οποίος φέρεται ως αρχηγικό μέλος συμμορίας...
που εξαρθρώθηκε το Μάρτιο του 2010. Συνελήφθησαν συνολικά 80 άτομα στην Αυστρία, στην Ισπανία, τη Γερμανία, την Ελβετία, την Ιταλία και τη Γαλλία.

Ο 51χρονοςυποστήριξε οτι είναι παράνομο το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του, ενώ οι συνήγοροι τόνισαν ότι η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του πελάτη τους βρίθει νομικών παρατυπιών. Ο 51χρονος οδηγήθηκε συνοδευόμενος από άνδρες των ΕΚΑΜ στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης μετά την απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών να μην κάνει δεκτό το αίτημα έκδοσής του στην Ισπανία με το σκεπτικό ότι τα αδικήματα που φέρεται ότι τέλεσε ο Γεωργιανός διαπράχθηκαν στη χώρα μας και πρέπει να δικαστεί στην Ελλάδα γι' αυτά.

Ο 51χρονος μετά την απόφαση που ελήφθη με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα θα οδηγηθεί αύριο στις φυλακές Κορυδαλλού.




Αγγελιοφόρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: