Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Η ελληνική διαφθορά στο Spiegel

Η υπόθεση της δίωξης του Γιάννη Καπελέρη, που πρωταγωνιστεί στα ελληνικά πρωτοσέλιδα.....

"παίζει" και στο γερμανικό Spiegel

Ως μια δυσάρεστη οπισθοδρόμηση στην καταπολέμηση της διαφθοράς και της φοροδιαφυγής χαρακτηρίζει την είδηση της δίωξης του γενικού γραμματέα τελωνιακών και φορολογικών υποθέσεων του υπουργείου Οικονομικών, Γιάννη Καπελέρη, το γερμανικό περιοδικό Spiegel.
Με το δημοσίευμα να φέρει τίτλο "Η διαφθορά στην Ελλάδα", ο συντάκτης σημειώνει ότι η υπόθεση αποτελεί ακόμα μία δυσάρεστη εξέλιξη για την κυβέρνηση και τις προσπάθειες που καταβάλει για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.
Στο άρθρο γίνεται αναφορά στην έρευνα που λάμβανε χώρα τους τελευταίους μήνες για την απώλεια εσόδων 15 εκατομμυρίων ευρώ από την επιβολή προστίμων σε λαθρεμπόρους καυσίμων από το υπουργείο Οικονομικών και την εισαγγελική δίωξη του Γιάννη Καπελέρη.
Το γεγονός συνδέεται με τις πρόσφατες παραιτήσεις των δύο οικονομικών εισαγγελέων, σημειώνοντας πως πρόκειται για δυσάρεστες εξελίξεις με τις οποίες βρίσκεται αντιμέτωπη η ελληνική κυβέρνηση.


news247

Δεν υπάρχουν σχόλια: