Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Θα γίνει πλέον θεσμός στον Α.Ο.Σ....

Mε επιτυχία στέφτηκε ο Χριστουγεννιάτικος χορός που διοργάνωσε ο Α.Ο.Σ. για τους μικρούς μας φίλους, των ακαδημιών της ομάδος.

Ο χορός πραγματοποιήθηκε στην πιτσαρία – παιδότοπο ΤΙΜΕ του Τάσου Γαβριηλίδη , με ήχους Χριστουγεννιάτικους. Τα παιδιά έπαιξαν στον παιδότοπο , χόρεψαν , δροσίστηκαν με αναψυκτικό , έφαγαν το σάντουιτς που τους προσφέρθηκε και περίμεναν με ανυπομονησία τον Άγιο Βασίλη, ο όποιος δεν απογοήτεψε τα παιδιά , καθώς έκανε την εμφάνιση του μετά από 2 περίπου ώρες !. Μοίρασε δώρα σε όλους ,μίλησε μαζί τους , φωτογραφήθηκε και.....

αστειεύτηκε ! Ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία , χαρά , ευτυχία και καλή πρόοδο και έδωσε ραντεβού για την επόμενη χρονιά !

Το Δ.Σ του Α.Ο.Σ. υποσχέθηκε στα παιδιά πως αυτή η Χριστουγεννιάτικη γιορτή θα γίνει πλέον θεσμός και θα πραγματοποιείτε κάθε χρόνο !


Πηγή Α.Ο.Σ. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο πολιτιστικός σύλλογος σε εμάς τα παιδιά του χορευτικού πότε θα μας μοιράσει δώρα??

Άκουσα τον πρόεδρο του πολιτιστικού να λέει στην τηλεόραση μια γιορτούλα για την μέρα των Φώτων, πάντως αν δεν κάνουν κάτι θα βγω και θα κάνω επώνυμη καταγγελία!

Για να μάθουν να ξέρουν τι λένε.