Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΡΙΒΕΛΕΓΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ Ν.ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ

Το δήμο Νέας Προποντίδας επισκέφθηκε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννης Δριβελέγκας και είχε συναντήσεις με το δήμαρχο Δαμιανό Ιορδανίδη και εκπροσώπους φορέων.

Ο κ.Δριβελέγκας ευχήθηκε σε όλους τους παριστάμενους αυτοδιοικητικούς καλή χρονιά και δημιουργική, και τόνισε  ότι με συνεργασία είναι δυνατόν να επιλυθούν πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος.

Ο κ.Ιορδανίδης ευχαρίστησε τον υφυπουργό για το ενδιαφέρον που δείχνει για το δήμο Ν.Προποντίδας και ανέφερε ότι η πόρτα του κ.Δριβελέγκα στην Αθήνα ήταν πάντα ανοιχτή για να......
ακούσει τα προβλήματα και τα διάφορα θέματα του δήμου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε εκτενής αναφορά στη λειτουργία του ΚΥ Καλλικράτειας. « Όλοι μαζί βρήκαμε τρόπο να ξεκινήσει τη λειτουργία του χωρίς να επιβαρύνουμε το ελληνικό δημόσιο με άλλες προσλήψεις και βρήκαμε προσωπικό χωρίς να αποδυναμώσουμε τα Κέντρα Υγείας του νομού και το Νοσοκομείο, αν και είχαμε πολλές αιτήσεις για μετακίνηση στο Κέντρο Υγείας Καλλικράτειας» είπε ο κ.Δριβελέγκας.

Όπως αποκάλυψε ο κ.Δριβελέγκας τις προσεχείς μέρες θα επισκεφθεί το νομό ο υφυπουργός Υγείας Μιχάλης Τιμοσίδης και μαζί θα επισκεφθούν το Νοσοκομείο και τα Κέντρα Υγείας.

Παράλληλα έχει γίνει ήδη αίτημα στον υφυπουργό Υγείας και ενίσχυση του προσωπικού στο Κέντρο Υγείας Ν.Μουδανιών, καθώς αποτελεί κομβική μονάδα Υγείας για τη Χαλκιδική.

Της Μαρίας Παπαδημητρίου
απο το  halkidikinews

Δεν υπάρχουν σχόλια: