Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Πρόστιμο-μαμούθ από Μαρινάκη!!!


"Σοβαρευτείτε... οι τουρίστες και οι βετεράνοι δεν έχουν δουλειά στην ομάδα"
Βαρύς ήταν ο... πέλεκυς για τους παίκτες του Ολυμπιακού, αφού ο Βαγγέλης Μαρινάκης τους επέβαλε...
πρόστιμο 500.000 ευρώ, για την εμφάνιση και την απώλεια βαθμών στο Καυτανζόγλειο! "Σοβαρευτείτε... οι τουρίστες και οι βετεράνοι δεν έχουν δουλειά στην ομάδα", τόνισε χαρακτηριστικά στην ομιλία του προς τους παίκτες.
 Ο πρόεδρος της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Ρέντη το πρωί της Δευτέρας και ήταν σύντομος και... αιχμηρός απέναντι στους ποδοσφαιριστές, κάνοντας λόγο για αδιαφορία και έλλειψη ομαδικότητας.


Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου μίλησε ξεχωριστά και στους επιθετικούς των “ερυθρόλευκων”, απαιτώντας να είναι περισσότερο αλτρουιστές. Ακόμα, εξέφρασε την πλήρη στήριξη του προς το πρόσωπο του Ερνέστο Βαλβέρδε.


Ο κ. Μαρινάκης τόνισε πως αν ο Ολυμπιακός κατακτήσει το πρωτάθλημα, το πρόστιμο των 500.000 ευρώ θα διαγραφεί και θα αποτελέσει μία κακή παρένθεση. Αν όμως επαναληφθούν ανάλογα κακές εμφανίσεις με αυτές απέναντι στη Δόξα Δράμας, θα υπάρξουν ακόμη μεγαλύτερες κυρώσεις.

 Ταυτόχρονα, επισήμανε ότι στον Ολυμπιακό δε θα γίνει συζήτηση για ανανέωση συμβολαίου σε κανέναν ποδοσφαιριστή μέχρι το Μάρτιο

"Στον Ολυμπιακό έχετε λυμένα όλα σας τα προβλήματα, είναι λυμένα τα θέματα των συμβολαίων σας, τακτοποιημένες οι οικογένειες, τα σπίτια σας, τα αυτοκίνητα σας, στο ακέραιο και εγκαίρως ημερολογιακά. Σε ανταπόδοση, η δική σας πλευρά δίνει απαράδεκτες εμφανίσεις, σαν τη χθεσινή", είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και πρόσθεσε: "Κάποιοι αγωνίζονται σαν βετεράνοι ποδοσφαιριστές. Δεν ξεχάσατε τη μπάλα που ξέρετε, αλλά καταντήσατε με τις σαχλαμάρες σας να σας κοροϊδεύει ακόμα και ο προπονητής του Παναθηναϊκού! Εγώ στον Ολυμπιακό θέλω άντρες με φιλότιμο, καρδιά και ψυχή! Εξακολουθώ να πιστεύω στην ομάδα. Σοβαρευτείτε! Δε χαριζόμαστε σε κανέναν. Με τον προπονητή σας είχα, έχω και θα έχω άψογη συνεργασία. Και εδώ που τα λέμε, ούτε προπονητή δε χρειαζόσασταν χθες για να κερδίσετε τη Δόξα! Προχωρήστε και κερδίστε το πρωτάθλημα! Οι τουρίστες και οι βετεράνοι δεν έχουν θέση στην ομάδα".


Τον Βαγγέλη Μαρινάκη συνόδευαν ο αντιπρόεδρος Σάββας Θεοδωρίδης, ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, Ντάρκο Κοβάσεβιτς και ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Κυριάκος Δουρέκας.

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: