Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Η Μαρία Βολoνάκη από τις πίστες στο γραφείο Τύπου της Ντόρας

Τη Μαρία Βολονάκη την γνωρίσαμε μέσα από τις σέξι εμφανίσεις της και τις ερμηνείες της σε νυχτερινά κέντρα της Αθήνας. Η ίδια όμως αποφάσισε να κάνει ολοκληρωτική στροφή στην καριέρα της αφού άφησε το μικρόφωνο και ασχολείται πλέον με την πολιτική.

Η τραγουδίστρια η οποία είναι βέρα Πειραιώτισσα και έχει καταγωγή από την Κρήτη,

ανήκει πλέον στο δυναμικό του κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη. Πιο συγκεκριμένα, εργάζεται στο γραφείο τύπου στην έδρα της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» που βρίσκεται στη Λεωφόρο Συγγρού.

Πριν αποκτήσει σημαντικές συνεργασίες στο χώρο του τραγουδιού, όπως με τον Αντώνη Ρέμο, τη Νατάσα Θεοδωρίδου, το Σάκη Ρουβά, την Πέγκυ Ζήνα, τον Βασίλη Καρρά και άλλους, σπούδασε δημοσιογραφία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Τώρα ήρθε και η στιγμή της πολιτικής με την ίδια να δείχνει προφανώς έτοιμη να ξεκινήσει μία νέα καριέρα.

ΠΗΓΗ: apospasma.gr







Διαβάστε τι έγραφε η «Espresso» το Φεβρουάριο του 2009: Ενα «καυτό» φιλί στα χείλη ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη! Η Μαρία Βολονάκη έβαλε… φωτιά στο «Shisha» όταν κατά τη διάρκεια της live εμφάνισής της φίλησε με πάθος στα χείλη την Ελένη, μία από τις τρεις χορεύτριες που την πλαισίωσαν. «Ηταν ένα θεατρικό φιλί που το δώσαμε για τις ανάγκες της χορογραφίας. Ενώσαμε το remix του τραγουδιού μου «Καρδιά, καρδούλα μου» με το «I kissed a girl» της Katie Perry. Ετσι, μας προέκυψε και το φιλί» λέει στην «Espresso» η Μαρία. «Δεν το φοβήθηκα καθόλου. Οταν έχω υποστήριξη στη δουλειά μου και ξέρω ότι αυτό που θα κάνω θα βγει προς τα έξω σωστά, δεν φοβάμαι να ρισκάρω. Με τα τρία κορίτσια είχαμε μια άψογη συνεργασία. Μάλιστα κάναμε και πολλές πρόβες. Το φιλί βέβαια δεν το προβάραμε. Εγινε μια και… καλή τη βραδιά που τραγούδησα στο «Shisha»». Ενα ερωτικό φιλί με μια άλλη γυναίκα πάντως δεν λέει τίποτα στη sexy τραγουδίστρια. Ούτε καν ως φαντασίωση δεν της έχει περάσει από το μυαλό. «Πάντως, με έχουν προσεγγίσει ερωτικά πολλές γυναίκες. Αυτό δεν μου είναι άγνωστο ούτε με τρομάζει γιατί έχω πολλούς φίλους με ιδιαιτερότητες. Ομως, ποτέ δεν με φλέρταραν με χυδαίο τρόπο. Οσες φορές συνέβη, ήταν με ευγένεια και διακριτικότητα. Βέβαια, το ίδιο ευγενικά τους λέω και εγώ κάθε φορά ότι δεν ενδιαφέρομαι».



Δεν υπάρχουν σχόλια: