Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

"Dancing On Ice": Όσα έγιναν στο 7ο live!



Εντυπωσιακές φιγούρες, γέλιο και υψηλές βαθμολογίες κυριάρχησαν στο έβδομο live του «Dancing on Ice»
του ΑΝΤ1 από το οποίο ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ήταν εκείνος τελικά που κρέμασε τα παγοπέδιλά του.
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Η βραδιά ξεκίνησε με ένα εντυπωσιακό χορό στον πάγο από τους επαγγελματίες χορευτές του σόου Ματέο και Μαρίνα. Αμέσως μετά η Tζένη Μπαλατσινού –με maxi φόρεμα Aslanis, μαύρα peep toes Ralph Lauren και κοσμήματα Κessaris- υποδέχτηκε τα έξι ζευγάρια του σόου, από το οποίο όμως απουσίασε η..... Χριστίνα Παππά, λόγω του σοβαρού τραυματισμού (κάταγμα στον κόκκυγα) που υπέστη την προηγούμενη εβδομάδα κατά τη διάρκεια της προπόνησής της.

Η φιγούρα της εβδομάδας στο έβδομο live ήταν το element δεξιοτεχνίας «Stop Sequence» (μια διαδοχή από φρεναρίσματα). Πρώτο ζευγάρι ήταν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τον Αλεξέι οι οποίο χόρεψαν με το τραγούδι «I kissed a girl» της Katy Perry συγκεντρώνοντας δεκαπέντε βαθμούς. Την υψηλότερη βαθμολογία 15,5 βαθμούς απέσπασε η Shaya η οποία πήρε από την Έλενα Παπαρίζου –εμφανίστηκε με εφαρμοστό φόρεμα Tibi- πεντέμισι βαθμούς (το άριστα είναι το έξι) το πρώτο που δίνεται στο σόου κι άλλα δυο πεντάρια από τον Πέτρο Κωστόπουλο και τον Αλέξη Κωστάλα. Απο ένα 5άρι κέρδισαν επίσης η Ιωάννα Πηλιχού και ο Κώστας Φραγκολιάς.

Στις εκπλήξεις της βραδιάς ήταν η γκεστ εμφάνιση του Μυθριδάτη ο οποίος χόρεψε στον πάγο κι αργότερα με τα αστεία του έκανε παρουσιάστρια και κριτές να ξεκαρδιστούν στα γέλια. Επιπλέον προσκεκλημένη ήταν η Φωτεινή Δάρρα η οποία τραγούδησε το "West Side Story" μαζί με τους τρεις κορυφαίους τραγουδιστές του «West End» του Λονδίνου, Ραμίν Καρίμλοου, Σάιμον Μπέιλι και Στέφεν Ράχμαν Χιουτζ με αφορμή την τετραήμερη εμφάνιση τους (20-23 Δεκεμβρίου) στο Μπάτμιντον όπου θα ερμηνεύσουν τα καλύτερα τραγούδια των πιο γνωστών μιούζικαλ.


Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Ιωάννα Πηλιχού στα παρασκήνια του σόου

Από τη διαδικασία του Skate Off πέρασαν η Ιωάννα Πηλιχού και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου - ήταν η πρώτη φορά και για τους δυο- ο οποίος και αποχαιρέτισε το σόου. «Το αξίζει η Ιωάννα, συγχαρητήρια» είπε ο διάσημος διαγωνιζόμενος μόλις ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα.

Τα υπόλοιπα ζευγάρια ανανέωσαν το ραντεβού τους στο όγδοο live του «Dancing On Ice» το οποίο θα μεταδοθεί Ανήμερα τα Χριστούγεννα.

Η βαθμολογία των υποψήφιων:
  • Shaya – Ματτέο: 15,5 βαθμοί
  • Πηνελόπη Αναστασοπούλου – Αλεξέι: 15 βαθμοί
  • Ιωάννα Πηλιχού – Αντρί: 14 βαθμοί
  • Κώστας Φραγκολιάς – Μαρίνα: 14 βαθμοί
  • Γιώργος Χειμωνέτος – Νικόλ: 12,5 βαθμοί
  • Κωνσταντίνος Χριστοφόρου-Όλγκα: 12 βαθμοί
  • yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: