Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Απίστευτος όγκος πορνογραφικού υλικού στην κατοχή του "TROLL"




Ρεπορτάζ: Πέτρος Κουσουλός

Στην… πλάκα και το χαβαλέ αποδίδει ο 24χρονος Αντώνης Καραλής τους λόγους που τον οδήγησαν να βρίζει ασύστολα και κατ’ εξακολούθηση με χυδαίες εκφράσεις τους δημοσιογράφους,
τους καλεσμένους και τους ακροατές της zougla.gr και του zougla radio. Όμως το χαμόγελο και η όρεξη για «αστεία» του νεαρού τεχνικού ηλεκτρονικών υπολογιστών «πάγωσε», όταν άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος παρουσία του εισαγγελέα, κ. Γιάννη Δραγάτση, εντόπισαν στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του μεγάλο όγκο υλικού σκληρού πορνό ανηλίκων.
Η zougla.gr αποκαλύπτει σήμερα την έκθεση κατάσχεσης που συντάχθηκε μέσα στην οικία του νεαρού κατηγορούμενου, στην οδό Φωτίου Κανέλλη 11, στο Λαύριο.
Την ίδια ώρα, οι εισαγγελικές Αρχές με διάταξη έχουν ανάψει το «πράσινο φως» για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του Αντώνη Καραλή. Από ποινικής πλευράς, η υπόθεση δεν θεωρείται ούτε «αστεία» ούτε «χαβαλές» όπως χαρακτηριστικά είπε ο κατηγορούμενος στους αστυνομικούς. Αντίθετα, όζει από εικόνες σκληρού πορνό καταχωρημένο σε εννιά σκληρούς δίσκους που κατασχέθηκαν στην οικία του «TROLL».
Το «αστείο» και η πραγματικότητα
Τα γελάκια της ασταθούς προσωπικότητας, όπως τουλάχιστον παρουσιάζεται από τους αστυνομικούς, του κατηγορούμενου, «έσβησαν» από το πρόσωπό του όταν οι άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αποφάσισαν -κατόπιν εισαγγελικής εντολής- να ανοίξουν τον υπολογιστή του. Εντόπισαν βίντεο παιδικής πορνογραφίας σκληρού περιεχομένου και δεκάδες αρχεία τα οποία απεικόνιζαν ανήλικα παιδιά (κάτω των 15 ετών) να επιδίδονται σε ασελγείς πράξεις.
Η έκθεση κατάσχεσης που αποτελεί μέρος της δικογραφίας αναφέρει ότι κατασχέθηκαν εννέα σκληροί δίσκοι. Είχαν συνολική χωρητικότητα 4.950 ΤΒ. Τεράστιο νούμερο. Επίσης κατασχέθηκε και μία κεντρική μονάδα υπολογιστή η οποία περιείχε άλλους τρεις σκληρούς δίσκους. 
Τα αρχεία αυτά βρίσκονταν μέσα σε φακέλους στις διαδρομές Ε:/prama/video και Ε:/prama/pictures/Teen και είχαν ονομασίες όπως «(Pthc) Boy 8yo», «(Pthc) 14 yr», «1 pthc pedo». Μέρος της δικογραφίας επίσης αποτελούν εννιά σελίδες με φωτογραφίες σκληρού πορνό ανηλίκων που απαθανατίστηκαν από την οθόνη του ηλεκτρονικού υπολογιστή του Καραλή.
Δείτε την έκθεση κατάσχεσης



Tα ψευδώνυμα
Η αντίστροφη μέτρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του, ξεκίνησε όταν ο τεχνικός διευθυντής του zougla.gr προσήλθε στην Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και κατέθεσε έγκληση κατ’ αγνώστων για εξυβρίσεις και απειλές που δεχόντουσαν οι εργαζόμενοι και οι καλεσμένοι στον ανωτέρω διαδικτυακό τόπο, προσκομίζοντας παράλληλα και τις επίμαχες IP διευθύνσεις που χρησιμοποιούσαν οι δράστες.
Η ΙP που δόθηκε είναι η 87.202.30.149 που αντιστοιχεί στο ψευδώνυμο «zougla_user_1316» το οποίο εγγράφηκε στο chat τοu zougla radio και άρχισε να απειλεί τη ζωή ραδιοφωνικών  παραγωγών.
Επίσης προκύπτει ότι ο Αντώνης Καραλής έμπαινε και με το ψευδώνυμο «zougla» , «mike» και «al23». Η δε δράση του συνεχιζόταν μέχρι και μερικές ημέρες πριν τη σύλληψη.
Δείτε τι ακριβώς έγγραφε στο chat του zougla radio

  

O 24χρονος κατηγορούμενος αναμένεται να απολογηθεί στον 23ο τακτικό ανακριτή. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Δημήτρης Γκύζης άσκησε εναντίον του δίωξη για το αδίκημα της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας με τη χρήση του διαδικτύου και ανηλίκων που δεν είχαν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους (κακούργημα), εξύβριση κατ’ εξακολούθηση και απειλή κατ’ εξακολούθηση (πλημμελήματα).
Η ποινή που επισύρεται είναι τουλάχιστον 10ετης κάθειρξη ενώ δικαιολογείται και η προσωρινή κράτηση του κατηγορούμενου.  


ΠΗΓΗ: zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: