Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Δεν μπορώ να εγγυηθώ άμεση λύση


"Θα κάνω τα πάντα για να μην ζήσει η χώρα μια χρεοκοπία", δηλώνει ο πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου, σε συνέντευξή του στο...
"Πρώτο Θέμα".

Ο πρωθυπουργός υπογραμμίζει ότι η τύχη της χώρας δεν εξαρτάται μόνο από τις ελληνικές προσπάθειες αλλά είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη μοίρα του ευρώ. "Είναι η ώρα να δράσουμε συλλογικά και αποφασιστικά. Είμαι πεπεισμένος ότι η Ευρώπη μπορεί και θα το κάνει", υπογραμμίζει.


"Αυτό για το οποίο παλεύουμε είναι να τελειώνουμε με την αβεβαιότητα για το μέλλον της χώρας", σημειώνει ο πρωθυπουργός, καλώντας τόσο την Ευρώπη όσο και τις δυνάμεις της χώρας να αναλάβουν τις ευθύνες τους. "Και αυτό αφορά κόμματα, κοινωνικούς εταίρους, αλλά και τους πολίτες", σημειώνει.


Ο ίδιος σημειώνει ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί μια άμεση λύση. "Θα ήθελα πολύ να εγγυηθώ σε όλους μια άμεση λύση, μια καλύτερη ζωή σήμερα. Θα ήμουν ο ευτυχέστερος άνθρωπος του κόσμου εάν μπορούσα. Όμως δεν μπορώ να το κάνω. Και έχω καθήκον να πω με κάθε ειλικρίνεια την αλήθεια αυτή σε κάθε Έλληνα", επισημαίνει.


Αναφερόμενος στη στάση της Νέας Δημοκρατίας, υπογραμμίζει ότι "ο κ. Σαμαράς έκανε την επιλογή να βλέπει τον αγώνα από την εξέδρα και θα κριθεί ιστορικά. Εμείς θα τραβήξουμε μόνοι μας το κουπί όσο χρειαστεί.


euro2day

Δεν υπάρχουν σχόλια: