Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Με νέο logo και dvd η προβολή Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής

Το νέο brand name της Θεσσαλονίκης, με το οποίο θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, ώστε να γίνει γνωστή ως τουριστικός προορισμός και μέσω της ιστοσελίδας www.thessaloniki.travel.gr, προωθεί ο Οργανισμός Τουριστικής Προβολής της πόλης.
Το νέο λογότυπο, όπως και το brand name της πόλης, θα παρουσιαστούν εντός του Οκτωβρίου με στόχο νέες τουριστικές αγορές, αναβάθμιση του παρεχόμενου τουριστικού προϊόντος και προσέλκυση μεγαλύτερου αριθμού επισκεπτών.
Το «άνοιγμα» στις αγορές του Ισραήλ και της Τουρκίας, η συμφωνία με την αεροπορική εταιρία Ryanair για τη δρομολόγηση πτήσεων προς.......
Σουηδία, Νορβηγία, Βέλγιο, Γαλλία, Ιταλία, και η πρόσκληση τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων από δεκάδες χώρες, έφεραν ήδη τα πρώτα αποτελέσματα.
«Οι πτήσεις έχουν σημαντική επιτυχία και συνεχίζονται, ενώ στα τέλη Οκτωβρίου θα έχουμε logo της πόλης για την εφαρμογή της πολιτικής branding, με στόχο της προβολή της Θεσσαλονίκης στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τους τελευταίους οκτώ μήνες έχουμε δεχτεί συνολικά 23 ομάδες τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων από το Ισραήλ, την Τουρκία, τη Ρωσία, τη Σουηδία, την Αγγλία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιρλανδία, την Αυστρία, την Κίνα, την Ολλανδία, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία. Προσπαθούμε συντονισμένα να προβάλουμε την πόλη και τα αξιοθέατά της», τόνισε ο ο γενικός διευθυντής του Οργανισμού, Νίκος Σαπουντζής.
Παράλληλα και η Χαλκιδική, παρόλο που είναι γνωστή σε ολόκληρη την υφήλιο, επιχειρεί «άνοιγμα» σε νέες αγορές, για την προσέλκυση περισσότερων και οικονομικά πιο εύρωστων τουριστών.
Σημαντικό εργαλείο σ' αυτήν την προσπάθεια αποτελεί το διαδίκτυο, καθώς η κράτηση τουριστικών καταλυμάτων μέσω Ιντερνετ έχει επεκταθεί με γεωμετρική πρόοδο τα τελευταία χρόνια. Σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνά ακόμη και το 20% των διανυκτερεύσεων. Στην κατεύθυνση αυτή η νέα διοίκηση του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής της Χαλκιδικής, με πρόεδρο τον Γρηγόρη Τάσιο, πρόεδρο της Ενωσης Ξενοδόχων του νομού, αποφάσισε τη δημιουργία μιας νέας ιστοσελίδας, που θα είναι έτοιμη να λειτουργήσει το αργότερο μέχρι την ερχόμενη τουριστική σεζόν, στη διεύθυνση: www.visithalkidiki.gr
«Εντός του 2012 θα έχουμε έτοιμο ένα μικρής διάρκειας dvd, που θα παρουσιάζει τις ομορφιές και τα αξιοθέατα της Χαλκιδικής, στοχευμένο σε ειδικές ομάδες που αποτελούν στόχους μας, τόσο στις παραδοσιακές αγορές της Γερμανίας, της Αγγλίας, της Ρωσίας και των Βαλκανίων, όσο και σε νέες αγορές, όπως των σκανδιναβικών χωρών, της Γαλλίας και της Ιταλίας», σημείωσε ο κ. Τάσιος.

ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΠΕΚΛΑΡΗ

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: