Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Κατερίνα Καραβάτου: Ο πελαργός της χτύπησε νωρίτερα την πόρτα!!!


Στιγμές απόλυτης ευτυχίας ζουν πλέον η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, έχοντας στην αγκαλιά τους τη μονάκριβή τους ....
....κόρη. Η έλευση της δεσποινίδος Κατσούλη, που ζυγίζει 2 κιλά και 800 γραμμάρια, ήταν λίγο βιαστική, καθώς ήρθε μια εβδομάδα νωρίτερα από την αναμενόμενη ημερομηνία που της έδωσε ο γιατρός.
Η Κατερίνα, που καθ΄ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της η συγκίνησή της ήταν έκδηλη κάθε φορά που αναφερόταν στην κόρη της, μπήκε στο μαιευτήριο στις 9:00 και γέννησε με καισαρική στη 13:00 το μεσημέρι! Από το πλευρό της, όπως ήταν φυσικό, δεν έλειψε στιγμή ο σύζυγός της Κρατερός Κατσούλης, όπως και η οικογένειά της. Σύμφωνα με δηλώσεις του γυναικολόγου της, «Το κοριτσάκι γεννήθηκε υγιέστατο και πανέμορφο και ζυγίζει 2 κιλά και 800 γραμμάρια! Η κα Καραβάτου έκανε επισκληρίδιο κι έμεινε ξύπνια κατά τη διάρκεια της καισαρικής. Όταν αντίκρισε το μωράκι της, τις αντιδράσεις τις καταλαβαίνετε... »

Η Κατερίνα που γνώρισε για πρώτη φορά τη χαρά της μητρότητας, ζει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής και η οποιαδήποτε ανατροπή της επαγγελματικής της καριέρας, όπως είναι εύλογο, μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.
Να τους ζήσει!

ΠΗΓΗ: agelioforos

Δεν υπάρχουν σχόλια: