Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Σκηνοθέτησε ληστεία σε βάρος του για να δικαιολογήσει λεφτά που έχασε


Παρουσιάστηκε έντρομος στο τμήμα Ασφάλειας Ανάληψης και είπε στους αστυνομικούς ότι τον απείλησαν με όπλο και του άρπαξαν 2.000 ευρώ. Ο 28χρονος βρισκόταν σε απόγνωση...
Ανέφερε στους αστυνομικούς πως ενώ βρισκόταν στη συμβολή των οδών Βούλγαρη με Κηφισίας, άγνωστο άτομο που επέβαινε σε μοτοσικλέτα, αφού τον πλησίασε, τον απείλησε με όπλο και στη συνέχεια του άρπαξε 2.000 ευρώ που μετέφερε.
Οι αστυνομικοί άρχισαν να κάνουν ερωτήσεις στον 28χρονο για να αρχίσουν αναζητήσεις του δράστη. Τότε διαπίστωσαν πως ο 28χρονος υπέπεσε σε αντιφάσεις και τελικά ομολόγησε ότι σκηνοθέτησε τη ληστεία για να δικαιολογήσει την απώλεια των 2.000 ευρώ σε συγγενικά του πρόσωπα.
Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, καθώς σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του σύμφωνα με την οποία κατήγγειλε ψευδώς υποτιθέμενη ένοπλη ληστεία σε βάρος του. Ο 28χρονος θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΠΗΓΗ: thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια: