Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

ΕΝΤΑΞΗ ΕΡΓΟΥ ΣΤΟ ΕΣΠΑ .«Κατασκευή και αξιοποίηση υδρευτικών γεωτρήσεων στην ΔΚ Ιερισσού Δήμου Αριστοτέλη»

Σε συνέχεια της Αίτησης Χρηματοδότησης που κατέθεσε η Αναπτυξιακή Εταιρία Χαλκιδικής Α.Ε. για τον Δήμο Αριστοτέλη στην Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με την οποία υποβλήθηκε πρόταση για τη χρηματοδότηση της πράξης με τίτλο «Κατασκευή και αξιοποίηση υδρευτικών γεωτρήσεων στην ΔΚ Ιερισσού Δήμου Αριστοτέλη» η πρόταση αξιολογήθηκε θετικά και επιλέχτηκε για χρηματοδότηση με π/υ 194.893,09 €.
Η πράξη αφορά στην ανόρυξη και αξιοποίηση δύο γεωτρήσεων για υδρευτική χρήση, στην ευρύτερη περιοχή της Δημοτικής Κοινότητας Ιερισσού του Δήμου Αριστοτέλη και έχει σκοπό να υδροδοτήσει συμπληρωματικά τον οικισμό της Δημοτικής Κοινότητας Ιερισσού, διότι οι.....
υπάρχουσες γεωτρήσεις δεν καλύπτουν τις υδρευτικές του ανάγκες αλλά και τις ανάγκες των οικισμών της ευρύτερης παράκτιας περιοχής της Ιερισσού, κατά τους θερινούς μήνες. Οι προτεινόμενες γεωτρήσεις θα ανορυχθούν στην περιοχή "Χιλανδαρίου-Κάμπου", στην τοποθεσία "Κρυονέρι" της Δ.Κ. Ιερισσού.
Το έργο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ- ΘΡΑΚΗΣ 2007-2013» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: