Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Το συγκλονιστικό τριών δευτέρων τηλεφώνημα του μακελάρη της Νορβηγίας μετά την σφαγή


«Εδώ Μπράιβικ, διοικητής, μέλος του κινήματος της αντικομμουνιστικής αντίστασης κατά του ......
.....εξισλαμισμού. Αποστολή εξετελέσθη. Θα παραδοθώ στη δύναμη Δέλτα». Με αυτά τα λόγια, ένα τηλεφώνημα που είχε διάρκεια μόλις τρία δευτερόλεπτα, ο 32χρονος 'Αντερς Μπέρινγκ Μπράιβικ ανακοίνωσε στην τηλεφωνήτρια το ειδικού αριθμού 112 της αστυνομίας ότι διέπραξε σφαγή στο νησί Ουτόγια.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει στην σημερινή της έκδοση η νορβηγική εφημερίδα «VerdensGang», που ωστόσο επισημαίνει ότι  η αστυνομία δεν έχει ακόμα βρει το κινητό τηλέφωνο του Μπράιβικ στο νησί Ουτόγια. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Μπράιβικ μόλις είπε τα παραπάνω λόγια έκλεισε το τηλέφωνο και δεν υπήρξε απάντηση όταν η αστυνομία επιχείρησε να τον καλέσει πίσω. Λίγα λεπτά αργότερα παραδόθηκε στους αστυνομικούς που έφθασαν στο νησί.

«Λάβαμε μια κλήση από το κινητό τηλέφωνο του Μπράιβικ, αλλά δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ήταν πράγματι αυτός. Ούτε μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τι ακριβώς είπε», αρκέστηκε να δηλώσει δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Όσλο Χένινγκ Χολτάας, κληθείς να σχολιάσει το δημοσίευμα.
ΠΗΓΗ: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: