Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Αλλάζει χέρια ο ΠΑΟΚ, αναλαμβάνει πρόεδρος ο Φλωρίδης


Οριστικοποιείται η είσοδος των Βασίλη Φλωρίδη και Γιώργου Σαχπατζίδη στο μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και σύντομα οι δυο άνδρες θα αποκτήσουν το 51% του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ με την αγορά μετοχών 6,7 εκατομμυρίων ευρώ στην δρομολογηθείσα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Οι δυο άνδρες παρακολούθησαν χθες από τις σουϊτες της Τούμπας τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Βαλερένγκα και πριν από αυτόν...


...είχαν συνάντηση με τους Θανάση Κατσαρή, Θόδωρο Ζαγοράκη και Ζήση Βρύζα. Στην συνάντηση αυτή συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν οι τελικές λεπτομέρειες της εισόδου τους στην ΠΑΕ με τον Βασίλη Φλωρίδη να αναλαμβάνει και την θέση του προέδρου, στο νέο διοικητικό σχήμα που θα συγκροτηθεί μετά από την αίτηση του ΑΣ ΠΑΟΚ στο Πρωοδικείο Θεσσαλονίκης κάτι που αναμένεται να γίνει άμεσα.
 

Ο κ. Φλωρίδης θα καταθέσει εντός της ημέρας ποσό 500 χιλιάδων ευρώ και θα καταβάλει το υπόλοιπο ποσό τμηματικά στα ταμεία της ΠΑΕ. Μετά το τέλος του αγώνα εξέφρασε την πλήρη ικανοποίηση του και για την πρόκριση της ομάδας αλλά και για την συμφωνία που επήλθε για την αλλαγή δεδομένων στην ομαδα της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα οι τέσσερις άνδρες (ο ίδιος, ο κ. Σαχπατζίδης, ο Θόδωρής Ζαγοράκης και ο Ζήσης Βρύζας) επισκέφθηκαν τα αποδυτήρια της ομάδας και μίλησαν με τους παίκτες προς τους οποίους υποσχέθηκαν άμεση τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων που υπάρχουν προς αυτούς. 


Μιλώντας σήμερα ο νομικός εκπρόσωπος του Βασίλη Φλωρίδη, Γιάννης Παπαγιάννης τόνισε την διάθεση του Φλωρίδη να αναλάβει προσωπικά την προεδρία της ομάδας και με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλσμα να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στην συνέχεια. Ο Παπαγιάννης σημείωσε πως η ομάδα σύμφωνα με την επιθυμία του Φλωρίδη θα ενισχυθεί μεταγραφκά προκειμένου να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στις ελληνικές και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της και υποσχέθηκε άμεση λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ποδοσφαιρικό τμήμα. 


Οπως έγινε μάλιστα γνωστό στην καινούργια διοίκηση του ΠΑΟΚ εκτός της θέσης του προέδρου που θα έχει ο Βασίλης Φλωρίδης, ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα πάρει την θέση του αντιπροέδρου ενώ μέσα στο δ.σ. θέση θα έχουν και οι δυο γιοί του Σαχπατζίδη, Δημήτρης και Γιώργος.  


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: