Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής στα Σκόπια

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής σε συνεργασία με το Οικονομικό Επιμελητήριο Σκοπίων και το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Ελλάδος στα Σκόπια, διοργανώνει Γενική επιχειρηματική αποστολή στην πόλη των Σκοπίων στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2011.
Η αποστολή θα ........πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των προσπαθειών για συνεργασία και προώθηση των ελληνικών προϊόντων σε καινούριες αγορές.
 Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής καλεί τους επιχειρηματίες του Νομού που δραστηριοποιούνται στους τομείς τουρισμού, εμπορίου, παροχής υπηρεσιών, μεταποίησης, αλλά και άλλους τομείς, να πάρουν μέρος σε αυτή την προσπάθεια διερεύνησης της δυνατότητας πιθανής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.


Η επιχειρηματική αποστολή θα λάβει χώρα στα γραφεία του Οικονομικού Επιμελητηρίου Σκοπίων, όπου θα πραγματοποιηθούν μέσα σε ένα απόλυτο αντιστοιχισμένο πρόγραμμα συναντήσεων, επιχειρηματικές συναντήσεις για  εμπορικές συνεργασίες με τοπικούς επιχειρηματίες στους τομείς που θα δηλωθεί ενδιαφέρον.

Τη δαπάνη της μεταφοράς των συμμετεχόντων με λεωφορείο από και προς τα Σκόπια θα καλύψει το Επιμελητήριο Χαλκιδικής. Τα έξοδα διαμονής βαρύνουν τους συμμετέχοντες.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν την συμμετοχή τους έως την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011, στο Επιμελητήριο Χαλκιδικής, υπεύθυνη κυρία Τζηρίτη Γεωργία, στα τηλέφωνα 2371024200 – 24300, Fax 2371021355,  e-mail: info@epichal.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: