Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Προθεσμία στις 25 Αυγούστου για τα Σχέδια Βελτίωσης

Βρέθηκε τελικά η φόρμουλα για να λυθεί το θέμα με τα προβλήματα στις ηλεκτρονικές αιτήσεις των Σχεδίων Βελτίωσης, με τη συνδρομή γεωπόνων μελετητών από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Σύμφωνα με πληροφορίες του Agronews, αποφασίστηκε τη Δευτέρα 11 Ιουλίου το πρωί, να δοθούν δύο προθεσμίες:.....

 
Έως 20 Ιουλίου υποβολή φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τους επενδυτές.
Έως 25 Αυγούστου η οριστικοποίηση των φακέλων υποψηφιότητας.
Μέχρι τις 20 Ιουλίου οι αγρότες θα πρέπει να έχουν στείλει ηλεκτρονικά την αίτηση, η οποία θα περιλαμβάνει τα βασικά στοιχεία του επενδυτικού σχεδίου: Ονοματεπώνυμο, ΑΦΜ, ενδεικτικό προϋπολογισμό και περιφέρεια.
Όσοι στείλουν μέχρι εκείνη την ημερομηνία, θα μπορούν στη συνέχεια και μέχρι τις 25 Αυγούστου να συμπληρώνουν ολόκληρη την ηλεκτρονική αίτηση, είτε πάνω στο σύστημα, είτε σε ένα αρχείο excel, που θα μπορούν να το στέλνουν και σε cd. Μετά την εκτύπωση, θα οριστικοποιείται η αίτηση και θα πρέπει να σταλεί μαζί με τα έντυπα δικαιολογητικά ως φυσικός φάκελος, πάλι μέχρι τις 25 Αυγούστου.
Όσον αφορά τη βλάβη στο σύστημα, δεν έχουν δοθεί εξηγήσεις, αλλά μάλλον «έπεσε» ο server που φιλοξενείται ο δικτυακός τόπος www.agrotikianaptixi.gr. Το σύστημα επανήλθε, αλλά δεν έχουν τελειώσει τα προβλήματα. Κατ’ αρχάς επανακτήθηκαν όλες οι αιτήσεις που είχαν υποβληθεί μέχρι την Πέμπτη 7 Ιουλίου στις 3 το μεσημέρι. Επίσης, από την επόμενη εβδομάδα θα είναι διαθέσιμο το προαναφερθέν αρχείο excel. Συνολικά οι αιτήσεις που έχουν κωδικό στο σύστημα είναι πάνω από 6.500 και ο αιτούμενος προϋπολογισμός φτάνει τα 280 εκατ. ευρώ.
http://www.agronews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: