Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Λευκωσία: Υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης διερευνά η Αστυνομία

Φωτογραφία αρχείου.
Υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης στη Λευκωσία διερευνά η Αστυνομία, ύστερα από καταγγελία 16χρονης ότι τα τελευταία 4 χρόνια κακοποιείται σεξουαλικά από τον ........Κύπριο πατριό της.
Η καταγγελία έγινε το Σάββατο στα γραφεία του Τμήματος Ανίχνευσης Εγκλημάτων Λευκωσίας από την ανήλικη, η οποία συνοδευόταν από τη αλλοδαπή μητέρα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κορίτσι ανέφερε στους ανακριτές ότι ο πατριός της την εκβίαζε πως αν μιλούσε θα έστελλε και αυτή και την μητέρα της σε χώρα της Ασίας από όπου κατάγονται.


Ο 40χρονος πατριός της, ο οποίος συνελήφθη και τελεί υπό κράτηση σε θεληματική του κατάθεση υποστήριξε ότι ήρθε σε συνουσία με την ανήλικη λίγο πριν το Μάιο του 2010, κάτι που όπως ισχυρίζεται έγινε με τη θέληση της ανήλικης.


Εναντίον του 40χρονου η Αστυνομία διερευνά υπόθεση βιασμού, σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανήλικου προσώπου και άσεμνης επίθεσης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: