Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Ηθοποιός ο Παναγιώτης Ψωμιάδης!


Στον ρόλο του ηθοποιού θα δούμε τον Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη, καθώς σύντομα θα τον δούμε στη μεγάλη οθόνη! Σύμφωνα με την Espresso, ο "έκπτωτος" Περιφερειάρχης θα κάνει ένα ρόλο guest στη νέα ταινία του Όμηρου Ευστρατιάδη, με τίτλο "Οι Πόντιοι next generation", τη νεότερη δηλαδή έκδοση της "Ρόδα, τσάντα και κοπάνα". Το ακόμα καλύτερο είναι ότι... 


...ο ίδιος δεν θα μπει στη διαδικασία να αποστηθίσει πολλά λόγια, ούτε να ενσαρκώσει κάποιον ήρωα της νέας κινηματογραφικής ταινίας. Απλώς θα υποδυθεί τον εαυτό του.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, τα γυρίσματα ξεκινούν εντός των ημερών από το Μεγάλο Πεύκο και κάποια στιγμή το συνεργείο θα περάσει από τη Θεσσαλονίκη, οπότε και θα κάνει το guest του ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Η Κυριακή (5/6) είναι η τελευταία ημέρα που ο Περιφερειάρχης εκτίει τη θητεία του, αφού από Δευτέρα τίθεται σε αναγκαστική αργία, λόγω των διευκολύνσεων που φέρεται να έκανε σε πρατηριούχο, με τη διαγραφή προστίμων.

Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια: