Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Καταγγελία προς τον Δήμο Νέας Προποντίδας

 ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 
blog.moudaniwn.gr

Μεγάλο σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στο Δήμο Νέας Προποντίδας, με την έλλειψη κολώνων της ΔΕΗ προς εξυπηρέτηση των μαγαζιών, ως προς την τοποθέτηση λαβάρων, με τα οποία διαφημίζουν την πραμάτεια τους… συγνώμη τις εκδηλώσεις τους.


Τονίζουμε ότι η εν λόγω διαφήμιση, με την μορφή λαβάρων και ταμπλό, γίνεται καθαρά για κοινωνικούς σκοπούς, θέλοντας να ενημερώσουν τον κόσμο για τα επερχόμενα “events” που θα λάβουν μέρος στον χώρο τους. Η κοινωνική σημασία τους, τονίζεται και από την πρόσφατη παρουσία λαβάρου του Εμπορικού Επιμελητηρίου Χαλκιδικής.

Επίσης να διευκρινιστεί ότι δεν αφαιρούν τις παλαιότερες αναρτήσεις τους (ακόμα και από την 1η Μαΐου) για να υπάρχει ένα εικαστικό αρχείο των εκδηλώσεων του τόπου.

Όπως βλέπεται στις φωτογραφίες, έχουν σχεδόν τελειώσει οι κολώνες της ΔΕΗ και τα μαγαζιά ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ να τοποθετούν τα λάβαρα τους ακόμα και πάνω στις πινακίδες της τροχαίας.

Ακόμα πιο απαράδεκτο είναι ότι σε μερικές περιπτώσεις, επίσης ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ να αντικαθιστούν τα παλαιότερα ταμπλό με καινούργια.

Καλούμε λοιπόν τον Δήμο Νέας Προποντίδας, σε συνεργασία με την ΔΕΗ, να τοποθετήσει περισσότερες κολώνες, ώστε να είναι δυνατή η τοποθέτηση λαβάρων καθ’ όλη την διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου χωρίς την ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ της αντικατάστασης τους.

Επίσης καλούμε την τροχαία Μουδανιών να τοποθετήσεις περισσότερες πινακίδες, τόσο στην διασταύρωση προς Αγ. Μάμα, όσο και στα...........
φανάρια της Λ. Ελευθερίας στα Ν. Μουδανιά, προς εξυπηρέτηση άμεσων αναγκών για τις επόμενες εβδομάδες.
Υπάρχει πρόβλημα!
afisorypansh Καταγγελία προς τον Δήμο Νέας Προποντίδας
Και μην ανησυχείτε… ο αέρας ήδη αρχίζει να ξηλώνει τα παλαιότερα. Μέχρι του χρόνου τέτοια εποχή θα είναι έτοιμες οι κολώνες για επανατοποθέτηση. Μέχρι τότε προσέξτε μην σας έρθει κάποιο από αυτά στο κεφάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: