Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Διάκριση για την Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος και τη Marfin Egnatia Bank


Με το διεθνές βραβείο καλύτερης συμφωνίας στον ναυτιλιακό τομέα από το περιοδικό «Marine Money» τιμήθηκαν η Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος και η Marfin Egnatia Bank.

Όπως αναφέρεται σε κοινή ανακοίνωση των δύο τραπεζών, που ανήκουν στον όμιλο Marfin Popular Bank, οι συγκεκριμένες τράπεζες διακρίθηκαν για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στην πραγματοποίηση συμφωνίας πώλησης και.... επαναμίσθωσης 4 πλοίων ξηρού φορτίου, μεταξύ των εταιρειών Newlead Holdings Lτd, η οποία είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο Nasdaq των Η.Π.Α., και Lemissoler Maritime Company WLL, η οποία αποτελεί σύμπραξη της Venture Capital Bank του Μπαχρέιν και της κυπριακής ναυτιλιακής εταιρείας Lemissoler Shipping Group.

Η συναλλαγή διοργανώθηκε από την Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος και χρηματοδοτήθηκε από τη Marfin Egnatia Bank, σύμφωνα με τους κανόνες του ισλαμικού δικαίου.


Το βραβείο αποτελεί την τρίτη διεθνή διάκριση του Ομίλου Marfin Popular Bank για Ναυτιλιακές Υπηρεσίες τα τελευταία δύο χρόνια (μετά τα World Finance Shipping awards - 2010 Best Shipping Finance Team Greece και Marine Money - 2009 Deal of the Year Award), όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια: