Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Χιονίζει στη Χαλκιδική - που υπάρχουν προβλήματα


Με χιόνια ξεκίνησε φέτος η Σαρακοστή, κυρίως στα ορεινά και στη Νότια Ελλάδα. Στη Χαλκιδική τα βασικότερα προβλήματα εντοπίζονται στα κεντρικά και βόρεια. Τα σχολεία σε Γαλάτιστα, Πολύγυρο, Βάβδο, Ταξιάρχη, Βράσταμα θα παραμείνουν κλειστά, όπως αποφάσισαν ομόφωνα οι διευθυντές. Για τα σχολεία του δ. Αριστοτέλη γίνεται προσπάθεια τα σχολεία να παραμείνουν ανοιχτά. Στους δρόμους δεν υπάρχει πρόβλημα, ωστόσο σε...... επιφυλακή θα βρίσκονται τα μηχανήματα της περιφέρειας προκειμένου να ρίξουν αλάτι, εάν χρειαστεί. Οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες για κάθε ενδεχόμενο και να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί κυρίως τις πρωινές ώρες. Να θυμίσουμε πως σε περίπτωση παγετού πρέπει να οδηγούμε σε χαμηλές ταχύτητες και να αποφεύγουμε τη χρήση φρένου.


Στη Θεσσαλονίκη  η χιονόπτωση ξεκίνησε στο κέντρο της πόλης αργά το μεσημέρι, ενώ στις παρυφές της πόλης το έχει ήδη «στρώσει».
Με αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία σε Χορτιάτη και στον δρόμο για το νοσοκομείο «Παπανικολάου», ενώ προβλήματα παρουσιάζονται και σε άλλες περιοχές περιμετρικά της Θεσσαλονίκης.



http://newflogita09.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: