Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

«Την πρόκριση… Δικέφαλε αετέ»


ΣΕ ΠΟΛΙΚΟ ΨΥΧΟΣ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Τελευταία προπόνηση για τους παίκτες του ΠΑΟΚ στο «Λουζνίκι» κάτω από πολικό ψύχος. Με Μουσλίμοβιτς στην επίθεση και Σαλπιγγίδη στα πλάγια. «Φέρε μας την πρόκριση», φώναζαν οι...
φίλαθλοι του «Δικεφάλου» στην Κόκκινη Πλατεία, αλλά και στο «Λουζνίκι», οπου βρέθηκαν και είδαν την προπόνηση. Λιγότερες από 24ωρες απέμειναν για τον επαναληπτικό αγώνα του ΠΑΟΚ απέναντι στην ΤΣΣΚΑ. Ο δικέφαλος κουβαλάει μαζί του το εις βάρος του 1-0 από το πρώτο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, πράγμα που κάνει πολύ δύσκολη τη ρεβάνς στη Ρωσία και την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Στόχος για τους παίκτες του Μάκη Χάβου είναι όχι μόνο να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα τους, αλλά να πετύχουν τουλάχιστον ένα γκολ προκειμένου να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια.

Εκτός από τους Ρώσους, στον ΠΑΟΚ έχουν να αντιμετωπίσουν και το πολικό ψύχος που επικρατεί στην Μόσχα. Ο υδράργυρος βρίσκεται πολύ κάτω από το μηδέν και οι παίκτες του ΠΑΟΚ ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δε θα μπορούσαν να φανταστούν ότι θα μπορούσαν να παίξουν σε ένα τέτοιο αγωνιστικό χώρο, σε ένα τέτοιο γήπεδο και φυσικά κάτω από τέτοιες πολικές συνθήκες.

Όμως είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν και μάλιστα όπως υποσχέθηκαν μετά το τέλος της σημερινής(21/2) προπόνησης να τα δώσουν όλα και να φέρουν την πρόκριση στην Τούμπα.


Σε καθαρά αγωνιστικά θέματα ο Βίκτορ Βιτόλο έδωσε το παρών κανονικά στην τελευταία προπόνηση. Ο Ισπανός αμυντικός μέσος συμμετέχει στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας, όμως, πολύ δύσκολα θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα του αγώνα της Τρίτης (22/2). Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκαναν ασκήσεις που περιελάμβαναν πολλά σουτ, ενώ στο διπλό που έγινε ο Μάκης Χάβος χώρισε τους παίκτες της ενδεκάδας σε δύο ομάδες.


Ο τεχνικός των "ασπρόμαυρων" σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι θα διαφοροποιήσει κατά πολύ την 11αδα που θα παρατάξει στο Λουζνίκι. Με σχήμα 4-2-3-1 κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Κρέσιτς. Η τετράδα της άμυνας, θα αποτελείται από τους Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Τσιρίλο και Λίνο. Ο Γκαρσία με τον Τσουκαλά θα είναι στον άξονα, ο Σαλπιγγίδης δεξιά με τον Βιεϊρίνια αριστερά, ενώ ο Ιβιτς σε ρόλο επιτελικού χαφ και ο Μουσλίμοβιτς στην κορυφή της επίθεσης.


Με τη θερμοκρασία να φτάνει τους -15 βαθμούς Κελσίου, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έχουν «ντύσει» την Κόκκινη Πλατεία... «ασπρόμαυρη». Τα πράγματα στη Μόσχα κινούνται με σχετική ηρεμία και φαίνεται πως οι φίλοι του Δικεφάλου τη χάλασαν σήμερα με τις ιαχές τους. Μάλιστα, στις πρώτες τους βόλτες έκαναν αισθητή την παρουσία τους, καθώς αρκετές Ρωσίδες θέλησαν να φωτογραφηθούν με τους Θεσσαλονικείς.Στην σημερινή προπόνηση το παρών έδωσαν φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, οι οποίοι προσπάθησαν να ζεστάνουν την ατμόσφαιρα έτσι ώστε να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους. Η ιαχή «ΠΑΟΚ… ΠΑΟΚ…» ακουγόταν στο Λουζνίκι, ενώ αύριο θα είναι ακόμα πιο δυνατή τόσο στην κόκκινη πλατεία όσο και στο γήπεδο καθώς θα φτάσουν και οι τελευταίοι εκδρομείς.


gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: