Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Σχετικά με την αγροφυλακή

Στην περιοχή κεντρικής Χαλκιδικής το 1993 επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη είχε επιλεγεί για αγροφύλακας ένα κομματικό στέλεχος της νέας δημοκρατίας.

Χάνοντας όμως την εξουσία ο Μητσοτάκης ο φίλος μας έμεινε στο περίμενε για αρκετά χρόνια.
Μαύρο δάκρυ έχυνε βλέποντας την στολή να ξεθωριάζει πριν ακόμη προλάβει να την φορέσει.
Όταν όμως επανήλθε στην εξουσία η νέα δημοκρατία και επανίδρυσε την αγροφυλακή προσελήφθη σε αυτήν αμέσως .
Και τι μ αυτό ; Στα χωράφια ποτέ δεν πέρασε ως όφειλε , ποτέ δεν πήγε να γνωρισθεί με τους αγρότες. Στο κινητό δεν απάντησε ποτέ - ούτε και απαντάει – στο μόνο μέρος που μπορεί κανείς να τον βρει είναι τα καφενεία και οι καφετέριες .
Κάποτε οι παλαιοί αγροφύλακες είχαν ένα..... μηχανάκι και γύριζαν όλη μέρα και όλη νύχτα στα χωράφια προστατεύοντας τις περιουσίες των αγροτών απο τις κάθε είδους δολιοφθορές .
Τώρα το μόνο που κάνουν είναι να γυρίζουν στα καφενεία και να απολαμβάνουν το καφεδάκι τους και το μισθό τους εις βάρος των υπόλοιπων κορόιδων που τους ανέχονται.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πές τα χρυσόστομε!Πές τα!
Δεν είναι οτι θέλω να μείνει χωρίς δουλειά το παιδί,γιατί θα μείνουν χωρίς δουλειά οι καφετέρειες,αλλά δεν μπορεί να δουλεύω σαν το μαλάκα απο το πρωί ως το βράδυ,να με κυνηγάει ο ΟΑΕΕ και η εφορία και να πληρώνω και απο πάνω τον καφέ του παιδιού!

Ανώνυμος είπε...

kai egw tyxenei na eime filos enos agrofylaka.
kala milame den kanei tipota ma tipota,kai to poio wraio eine san edra exoun ta spitia tous! an xreiastei na tous pas gia kamia zimia sto xorafi den erxonte,prepei na pas na tous pareis apo to spiti! den mas dikaiologoune kausima mou eipe,ta kausima gia tous kafedes ta vriskoun gia na metakini8oun.