Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Με γκρίζα διαφήμιση ξεκίνησε η συνέντευξη Σαμαρά στη ΔΕΘ

 
"Η Ελληνική Κυβέρνηση διαπραγματεύθηκε με το πιστόλι στον κρόταφο"

Πρωτοτύπησε ο πρόεδρος της Ν.Δ Αντώνης Σαμαράς κατά την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στους δημοσιογράφους , στο περιθώριο της 75ης Διεθνούς έκθεσης Θεσσαλονίκης. Αντί εισαγωγικής ομιλίας ο κ. Σαμαράς, προτίμησε...


...η συνέντευξη του να ξεκινήσει με ένα ολιγόλεπτο βίντεο με δημόσιες προεκλογικές δηλώσεις του πρωθυπουργού κ. Παπανδρέου, τη χαρακτηριστική φράση «λεφτά υπάρχουν» αλλά και τις υποσχέσεις τους για αυξήσεις σε μισθούς καθώς και τις αρνητικές τοποθετήσεις του για το ΔΝΤ.

Αμέσως μετά ο κ. Σαμαράς πριν δεχτεί τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων έκανε λόγο για πολιτική εξαπάτησης από πλευράς ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Σαμαράς επανέλαβε για άλλη μια φορά ότι το μνημόνιο δεν ήταν μονόδρομος και επέρριψε ευθύνες στο ΠΑΣΟΚ, ότι με την πολιτική δυσφήμιση της ελληνικής οικονομίας διεθνώς εκτίναξε τα spreads.

Ο κ. Σαμαράς χαρακτήρισε ως πολιτική του ποδιού την συμφωνία με τον τρόικα και υποστήριξε πως υπήρχε χρόνος για άλλη πολιτική, καθώς οι κάτοχοι των ελληνικών ομολόγων δεν θα διακινδύνευαν να χάσουν τα χρήματα τους.

Η «ελληνική κυβέρνηση διαπραγματεύθηκε με το πιστόλι στο κρόταφο», είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση μετέτρεψε ένα πρόβλημα ελλείμματος σε κρίση δανεισμού και δεν υπήρξε καμιά διαπραγμάτευση με την ΕΕ και τους δανειστές μας.

Ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε ότι το μνημόνιο δεν μας βγάζει από την κρίση, διότι μειώνει το έλλειμμα, αλλά επιτείνει την ύφεση και ανέφερε ότι αυτό περιλαμβάνει τρεις προϋπολογισμούς, τους οποίους όσοι τους ψήφισαν δεν γνώριζαν λεπτομερώς τι προβλέπουν. 


cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: