Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Η ΜΠΛΕ ΤΡΟΪΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ

Ανάρτηση από Υπόθετο.

Όποιος νομίζει ότι οι υποψήφιοι της Ν.Δ. στην Προποντίδα είναι καλά και τα χουν βρει κάνει λάθος.
Το παρασκήνιο πλούσιο και το ΥΠΟΘΕΤΟ το αποκαλύπτει. Και κατά διαβολική σύμπτωση και οι γαλάζιοι που έμειναν για το χρίσμα είναι δύο συν μία!
Ένα απόγευμα λοιπόν πριν λίγες μέρες συναντήθηκαν οι Γεωργαλάς, Γιακαγιάς, Αριστοτελίδης, Ιορδανίδης, Βουλγαράκη για να συζητήσουν τι θα κάνουν και αν μπορούν να τα βρουν.

Ο Δήμαρχος Καλλικράτειας επέμενε και ζήτησε πρώτος τον λόγο ως εν ενεργεία....
Άρχισε λοιπόν να στολίζει τον καθένα ξεχωριστά. Έναν προς έναν. Ο Ιορδανίδης του φάνηκε δυσκίνητος, ο Αριστοτελίδης με καβούρια στις τσέπες, ο Γιακαγιάς άσχετος και μακριά από την τοπική κοινωνία, η Βουλγαράκη «από πού κι ως που». Τελικά είπε ότι...
δεν κατεβαίνει υποψήφιος και θα ακολουθήσει τον Δάμο. Ο Αριστοτελίδης τους πέταξε στα μούτρα «χάρισμά σας ο Δήμος» και είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει η Προποντίδα. Υποθέτω γιατί έκλεισε με Ψωμιάδη.

Τώρα τα πράγματα για τη Ν.Δ. στην Προποντίδα είναι πιο απλά.Ιορδανίδης, Γιακαγιάς ή Βουλγαράκη.

 Ο Ιορδανίδης μάλλον δεν έχει αφήσει και τις καλύτερες αναμνήσεις με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλά αρχητικά σχόλια.
Πολλοί δεν ξεχνούν τα χουνέρια του Γιακαγιά και τις παραιτήσεις του, ενώ απ΄ την άλλη στήριξε και το Σαμαρά. 
Άλλοι πάλι δεν θέλουν να ακούσουν για τη Βουλγαράκη υποστηρίζοντας ότι δεν έχει τα ηγετικά στοιχεία για να αναμετρηθεί σε έναν από τους πιο δύσκολους Δήμους και είναι "πολύ λίγη" για δήμαρχος.
Τι το 'θελα και είπε ότι άμα πάρει το χρίσμα η Βουλγαράκη θα αλλάξω χώρα; Να δεις που πρέπει να κάνω βαλίτσες…

Δεν υπάρχουν σχόλια: