Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Κύκλωμα εκταμίευε παράνομα δάνεια

Πολυμελές κύκλωμα που εκταμίευε καταναλωτικά δάνεια από τράπεζες χρησιμοποιώντας πλαστά έγγραφα και δικαιολογητικά εξάρθρωσε το τμήμα δίωξης οικονομικού εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το 2008, η σπέιρα που αποτελούνταν από πέντε Ελληνες, 4 άντρες και 1 γυναίκα, ηλικίας 34, 38, 43, 63 και 49 ετών αντίστοιχα, που κατάφεραν με πλαστά δικαιολογητικά να εκταμιεύσουν συνολικά 54.655,80 ευρώ, ενώ δεν κατάφεραν να εκδώσουν καταναλωτικά δάνεια συνολικού ύψους 244.615 ευρώ. Στην προσπάθειά τους συνέβαλαν και δύο, ένας άντρας και μία γυναίκα, που παραπέμπονται για πλαστογραφία σε βαθμό πλημμελήματος. Στο πλαίσιο της έρευνας κατασχέθηκαν δεκάδες έγγραφα όπως αποδείξεις πληρωμής, εκκαθαριστικά εφορίας, βεβαιώσεις εργοδοσίας και φωτοτυπίες ταυτοτήτων διαφόρων προσώπων, πολλά από τα οποία αποδείχθηκαν πλαστά και διαπιστώθηκε ότι χρησιμοποιήθηκαν για την εκταμίευση κάποιων δανείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: