Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Mεγαλη κινητικοτητα στα διοικητικα και τα μεταγραφικα του Ηρακλη




"Ηρθα στην Ελλαδα για να πλουτισω τις εμπειριες μου.Μ αρεσει να παιζω πισω απο τους επιθετικους,και πιστευω οτι ειμαι καλος παιχτης γι αυτο καλω τον κοσμο του Ηρακλη να ερθει να με δει" τονισε μεταξυ αλλον ο Νταιγκο Κομπαγιασι στις πρωτες του δηλωσεις πριν απο λιγο ως παιχτης του Ηρακλη.Ο παιχτης εφτασε δυο ωρες μετά τα μεσάνυχτα στη Θεσσαλονίκη. Προέρχεται από ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Στάμπαεκ, όπου παραχωρήθηκε δανεικός από την Ομίγια Αρντίγια της πατρίδας του (είναι το αστέρι της ομάδας). Στην πρώτη του παρουσία στα ευρωπαϊκά γήπεδα, έπαιξε συνολικά σε 40 αγώνες πετυχαίνοντας 13 γκολ με την νορβηγική ομάδα. Ο άνθρωπος που εγγυήθηκε για την αξία του Κομπαγιάσι, είναι ο Νορβηγός βετεράνος άσος του Ηρακλή, Τομ Ζούντμπι, με τον οποίο επικοινώνησε τηλεφωνικά ο Σάββας Κωφίδης.

Ο πρώτος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας ήταν η Τόκιο Βέρντι 1969. Έπαιξε από το 2001 μέχρι το 2006, μετρώντας 104 συμμετοχές και τέσσερα γκολ. Την επόμενη τριετία φόρεσε τη φανέλα της Ομίγια Αρντίγια, με την οποία σε 90 αγώνες πέτυχε 14 γκολ. Ήταν διεθνής με την ελπίδων της πατρίδας του, ενώ έχει και μία συμμετοχή στην εθνική ανδρών, το 2006 στο φιλικό με το Τρίνινταντ και Τομπάγκο. Μπορεί την Τρίτη ο Αντώνης Ρέμος να μην απάντησε στην πρόταση του Κώστα Χαραλαμπίδη, όπως ανέφερε το “gazzetta.gr” σήμερα (27/1) αποφάσισε να κάνει το βήμα έστειλε προσύμφωνο με όρους τους οποίους θέλει ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

Στα διοικητικα η πρόταση του Αθηναίου επιχειρηματία Κώστα Χαραλαμπίδη που έχει τη στήριξη 4-5 επιχειρηματιών και θα διαθέσουν συνολικά 700.000 ευρώ μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου για τις ανάγκες της ομάδας, θα αναλάμβαναν τα χρέη της ομάδας για τη φετινή σεζόν. Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας με τους συνεργάτες του έχουν «κλείσει» και προπονητή τον Αλμπέρτο Μαλεζάνι να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας και με τον Μπέπε Σινιόρι να γίνει ο νέος τεχνικός διευθυντής.

Σε καθαρά αγωνιστικά θέματα ευχάριστα είναι τα νέα για τους Σαρακατσάνο, Ηλιάδη, Κατσαμπή και Tούμα οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και προπονήθηκαν κανονικά, ενώ ο Λέκι πέρασε με επιτυχία την δοκιμασία ετοιμότητας και περνά σε πλήρεις ρυθμούς από την αυριανή προπόνηση, κάτι που ισχύει και για τον Mάρτος, ο οποίος ξεπερνά με γοργούς ρυθμούς το διάστρεμμα, προπονήθηκε μόνος και αναμένεται να περάσει στην ομάδα από το αυριανό πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: