Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Πρόγραμμα ανταλλαγής νέων μεταξύ Ελλάδας, Ρουμανίας, Τσεχίας και Σουηδίας

Σε πρόγραμμα ανταλλαγής νέων μεταξύ Ελλάδας Ρουμανίας Τσεχίας και Σουηδίας, ηλικίας 18-25 ετών πρόκειται να συμμετάσχει ο Δήμος Μουδανιών υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς.
Στην ανταλλαγή 10 νέοι, κάτοικοι του Δήμου Μουδανιών, θα επισκεφθούν τη Ρουμανία από τις 1 έως τις 9 Αυγούστου 2010, όπου θα συναντηθούν με συνομήλικούς τους απο τις παραπάνω χώρες και θα συμμετάσχουν στην πραγματοποίηση του προγράμματος "HEALTHY MIND IN A HEALTHY BODY".
Στο παραπάνω πρόγραμμα μέσα από τη διαδραστική συμμετοχή, οι νέοι θα ενημερωθούν για τους τρόπους υγιεινής διατροφής παράλληλα με τη συμμετοχή τους σε διάφορα σπορ.
Καλούνται οι νέοι που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, να καταθέσουν αίτηση συμμετοχής στο Δημαρχείο Μουδανιών, Μ. Αλεξάνδρου 26 (γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου 2ος όροφος) από τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου έως την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010.
Προϋποθέσεις συμμετοχής:
  • Ηλικία συμμετεχόντων: 18-25 ετών (φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας)
  • Πτυχίο Αγγλικής Γλώσσας First Certificate (φωτοτυπία πτυχίου)
  • Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας από το Δήμο Μουδανιών.
Σε περίπτωση που οι αιτήσεις συμμετοχής ξεπεράσουν τον αριθμό των θέσεων θα πραγματοποιηθεί κλήρωση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα: 13.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: