Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

ΠΑΟΚ : Κοντά σε Εντίνιο!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Εντίνιο βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, θα φορά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τη φανέλα του «δικεφάλου του βορρά» για τους επόμενους έξι μήνες.






Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού από τη Μάλαγα κι έτσι μετά τον δικέφαλο της ΑΕΚ, θα φορέσει και αυτή του ΠΑΟΚ. Ο Εντίνιο θα έρθει μια από τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα για να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας. Σε αυτό θα τοποθετηθεί οψιόν αγοράς ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Ο 27χρονος άσος έχει φέτος 10 συμμετοχές και 2 γκολ στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με τη φανέλα της Μάλαγα, ενώ έχει πετύχει και 1 γκολ σε 3 εμφανίσεις στο Κύπελλο Ισπανίας. Σκοπός του Εντίνιο είναι να μετακομίσει σε μία ομάδα όπου θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και θα διεκδικήσει θέση στην αποστολή της Πορτογαλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Στο μεταξύ, με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς αποχώρησε ο Θανάσης Παπάζογλου από τη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Η κατάσταση του νεαρού επιθετικού θα επανεκτιμηθεί αύριο. Εκτός του διεθνούς επιθετικού όμως, και ο δεύτερος τερματοφύλακας της ομάδας, Ντάριο Κρέσιτς δέχτηκε ένα χτύπημα κατά τη διάρκεια του διπλού και αποχώρησε από το πρόγραμμα του «Δικεφάλου».

Από την πλευρά τους, οι Μουσλίμοβιτς, Σορλέν και Τσιρίλο συνέχισαν με τρέξιμο και ενδυνάμωση τα ατομικά τους προγράμματα και θα είναι και αυτοί απόντες από την σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Τούμπας.

Με αφορμή το παιχνίδι με τους «Αρκάδες», ο Φερνάντο Σάντος θα παραχωρήσει σήμερα στις 13:15 συνέντευξη τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: