Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Σε πρώτο πλάνο οι αγροτικές κινητοποιήσεις


Σε πρώτο πλάνο μπαίνουν και πάλι οι αγροτικές κινητοποιήσεις στο αμέσως επόμενο διάστημα, αρχής γενομένης από την Παρασκευή.

Ξεκίνημα αγροτικών κινητοποιήσεων από σήμερα, με τους αγρότες της Β.Ελλάδας να παίρνουν “θέσεις μάχης”, κατευθυνόμενοι στους τελωνειακούς σταθμούς. Κρυσταλλοπηγή, Νίκη, Προμαχώνας, Εύζωνοι, Κήποι είναι μόνο μερικά από τα τελωνεία που θα βρεθούν στο επίκεντρο των αγροτικών κινητοποιήσεων. Ταυτόχρονα, υπάρχουν ήδη οι πρώτες σκέψεις για μπλόκα σε σημεία του οδικού δικτύου, όπως στη Χρυσούπολη της Καβάλας.

Κινητοποιήσεις στην εθνική Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Φθιώτιδας, έχουν προγραμματίσει
οι αγρότες του πανελλαδικού συντονιστικού οργάνου, ενώ την ίδια ημέρα αγροτικές κινητοποιήσεις θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Κινητοποιήσεις σε Λάρισα, Καρδίτσα και Τρίκαλα έχουν εξαγγείλει για τη Δευτέρα οι αγρότες που πρόσκεινται στο ΚΚΕ, ενώ στον Πλατύκαμπο της Λάρισας θα συγκεντρωθούν την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου οι «γαλάζιοι» αγροτοσυνδικαλιστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: